Ergonomiskt sidobord

Letar du efter ett perfekt sidobord med en iögonfallande design eller en bekväm artikel för ditt lilla entréområde? Titta inte längre för här är det!

Axes sidobord av designern Andre Leal från Studio Maré är en vacker demonstration av hur spänningar kan användas för att införa ett visuellt intressant element i designen av en produkt. Det förföriska möbelstycket är inspirerat av Lucios Costa Urbanistiska teckningar av den moderna brasilianska huvudstaden Brasilia. Denna unika form gör att föremål kan hängas på sidaxlarna.

Det noggranna materialvalet ger Axlar en industriell och mycket relevant estetik. Det centrala stålröret leder till en liten, viktad bas, vilket ytterligare bidrar till designens visuella spänning. Detta sidobord är perfekt för små rum på grund av dess ergonomi och maximal funktionalitet, vilket enkelt visas med fördel. Det kan också gungas från soffan i ett vardagsrum. Sammantaget resulterar Axes unika och eleganta design i en anmärkningsvärt vacker design som säkert kommer att stjäla rampljuset i alla rum!

Ergonomisk design - fliken kaffe
Bordsdesign - FineWoodworki
Amazon.com: Justerbart vikbart bärbar sidobord - Han Shi trä.
Du bad om det: Sidobord med fast höjd för att matcha din UPLIFT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*