Enkla idéer för sommarbalkondekorationer

Enkla idéer för sommarbalkondekorationer

Våren är i mitten och jag är säker på att många av er redan tänker på sommaren. På våren och sommaren älskar alla friluftslivet – andas frisk luft, fördjupa dig i solljus eller månsken och njut av fåglarnas sånger. Av denna anledning är det hög tid att tänka på hur du förbereder din balkong för sommaren, särskilt om du har utrymme begränsningar. Vad behöver du för att njuta av frisk luft på din balkong på sommaren? Låt oss ta reda på hur du kan dekorera rummet som bäst.

Stilar och färger

Ja, även ett så litet rum (eller kanske din balkong är stor?) Kräver en stil och färgschema för att se elegant ut. För att slå samman inomhus och utomhus, välj samma stil som inomhus. Färgerna kan också upprepa de färger du har inuti eller så kan du välja något annat för att markera utsidan och ge dem en speciell känsla, t.ex. B. ett monokromatiskt färgschema, alla neutrala eller lätta detaljer.

Inredning och material

Vagga olika material och tryck för att göra det här rummet svalare – möbler i trä eller metall, fåtöljer i läder, olika textilier och virkar, tryckta mattor och massor av växter, kanske meningsfulla – alla dessa gör din balkong super inbjudande. Ett par stolar eller en mjuk bänk, ett litet bord för att ta en kopp kaffe eller lägga på din bok, ett par ljuslyktor eller till och med lampor för att skapa en atmosfär och naturligtvis mycket grönska. Plantera grönska, suckulenter, kaktusar i olika jordar eller hängande krukor och voila! Fördjupa dig i bilderna nedan för inspiration!

31 Kreativa men enkla sommarbalkondekorationsidéer att prova.
74 Kreativa men enkla sommarbalkondekorationer - DigsDi
31 Kreativa men enkla sommarbalkondekorationer att prova |  Liten.
31 Kreativa men enkla sommarbalkondekorationer att prova |  Uteplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*