Enkel nageldesigninspiration

Enkel nageldesigninspiration

Det är praktiskt taget semestertid, inte mycket att ha olika uppmärksamhetsgränsande ämnen förberedda. Börjar med resan till beslutet till frisyren. Det finns dock en faktor som du säkert kommer att passera att nagelkonst, även om det verkar trivialt, kan förändra utseendet på dina naglar till helt andra damer. Naglar är en faktor som kan öka ditt utseende.

Du kan ändra nagelmönstret så att det blir extra spektakulärt och ha det bra med kollegor, hushåll eller partners. För dig, vars schema är trångt med olika tillfällen för att lyfta upp toppen av dessa 12 månader, måste du faktiskt hållas upptagen tills du tar slut på tiden att tänka på nagelkonst som kan användas. Att försköna dig själv är förmodligen inte dyrt om du förstår hur. Du kan göra allt detta själv runt huset genom att använda runda föremål. En av dem alla är att försköna dina naglar. I själva verket måste varje tjej se lockande ut hela tiden under alla förhållanden. Om du inte är säker på vilken typ av nagelkonst som är bra för vintersäsongen, här är en cool nagelkonstskyltdocka som du eventuellt kan gå för!

1. Constellation-naglar

Just här är en annan nagelkonstskapande som är ganska vanligt och som du måste sikta på, särskilt galaxnagelkonst. Eftersom titeln antyder, är detta ett nagelkonsttema för stjärnorna och himlen. Episoden kan också vara vacker, faktiskt som en magisk galax och full av underverk.

Constellation manikyr är den nagelkonst du faktiskt vill ha # refinery29 http://www.refinery29.com/2016/12/131604/constellation-manicures-instagram#slide-13

Bildförsörjning

10 Nästa nivåer av nagelkonstidéer du behöver prova - Höga
40 vackra och enkla korta nagelidéer för höst / vinter HCYlife 2019.
Fantastiska nageldesignidéer |  4 UR Break - Family Inspiration Magazi
20 bästa Fall Nail Designs - Fall Nail Art Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*