En ram Mid Century Modern House

En ram Mid Century Modern House

Detta moderna familjehem från mitten av århundradet från Litchfield, Connecticut har en rik och vacker historia och har behållit sin karaktär anmärkningsvärt bra och ser trendig ut fram till i dag. Det är en ganska stor plats som mäter 4 234 kvadratmeter på 15 tunnland mark.

Det är ett fyra sovrum, fyra badrum hem med en stor öppen planlösning och mycket distinkt arkitektonisk karaktär. Huset är en samling av sex sammankopplade sektioner, alla med vackra A-ram konturer. Detta ger varje individuell individualitet, men gör också att hela byggnaden sticker ut som en helhet och ser fantastisk ut.

Insidan är lika vacker och utsökt som utsidan av huset. Glasade A-ramsektioner och högt i tak ger vardagsrum en mycket luftig och lätt känsla, medan synliga balkar i redwood skapar ett intressant mönster och ger lite värme till inredningen. Hemmet har också tre stora sten spisar som gör det så välkomnande och bekvämt som du kan föreställa dig. De ursprungliga skiffergolven lägger också mycket till designen utan att bli huvudfokus. Flera loftarealer är integrerade i de triangulära sektionerna, som är fördelade över den centrala volymen. Rummen är översvämmade med ljus, inbjudande och bekväma och använder öppenheten, den arkitektoniska skönheten och de frodiga och vackra omgivningarna. Kolla in det vackra hemmet och stjä några idéer!

Vintagestugor |  Mid-Century Modern |  A-Frame House |  Bostäder.
mitten av århundradet modernt A-ram hem, Atlanta |  En ram hus pla
Mid Century Modern A Frame Cabins |  En ramstuga, modern stuga.
Mid-Century A-Frame |  Ett ramhus, Ett ramhus planerar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*