Empire midjeklänningar

Empire midjeklänningar

Empire silhuett, empire line, empire midja eller bara empire är en stil i damkläder. Den här stilen kretsar kring klänningen med en passande kropp som slutar under bysten och ger en hög midja. Resten av klänningen är lång och passar kroppen löst.

Termen ”Empire Silhouette” kom ursprungligen från Storbritannien i början av 1900-talet. Det hänvisar också till det franska imperiet eftersom Josephine de Beauharnais, Napoleons fru, var ett stort inflytande i modekretsar över hela Europa.

En imperium midjeklänning passar inte alla typer av figurer. Men när det gäller att täcka en överdimensionerad mage ordentligt är det här ett bra alternativ. Imperiets klänningar smickrar särskilt kroppsformerna på päron och äpplen. Formen på empire midjeklänningen hjälper dig också att se längre ut.

I det här inlägget ska vi se hur man stylar empire midjeklänningen och ser fantastisk ut. Jag har delat upp klänningarna i tre kategorier: casual, elegant och boho. Jag visar dig de 12 bästa outfitidéerna.
Låt oss börja, eller hur?

Casual empire midjeklänningar

Det här är de klänningar som kan bäras med klackarna eller plattorna varje dag. De är vanligtvis gjorda av bomull eller andra smickrande material.

brun kofta empire midjeklänning
källa
Detta är en avslappnad och elegant outfit. Att blanda dessa två stilar är bra när man gör någon outfitkombination.
På bilden ovan kan du se den bruna koftan ihop med den klassiska bomullsklänningen med empire midjan.
Allt kombineras med de bruna läderstövlarna. Det här är en perfekt kombination för höstdagar när du vill gå en promenad ute eller ta kaffe med vänner.

Burgundy empire midjeklänning
källa
Bourgogne som en av höstsäsongens färger, och det ser bra ut och passar för alla tillfällen.
Den här avslappnade empire midjeklänningen är bra om du är någonstans på stranden på semester, men det kan också vara ett bra alternativ om du är i stan för den varma sommaren.
Det är en fantastisk outfit när den bärs med flip-flops eller fina funky sandaler.

blommig axelbandslös klänning
källa
Ett bra sätt att bära empire midjeklänningar är att bära dem från axlarna!
Den vackra miniklänningen med volanger och klockärmar är perfekt för fester vid poolen eller för natten på stranden. Den har A-linjesnitt så att den täcker magen perfekt när du behöver det.
Använd den med högklackade sandaler eller stilettos.

Gingham Empire midjeklänning
källa
Gingham är också en av de trender som var riktigt stora förra sommaren. Så det är ingen överraskning om du vill köpa den här klänningen just nu!
Det är perfekt för alla typer av tillfällen, från en lugn promenad genom staden till en formell middag. För den förra kan du para ihop den med läderjackan och ett par bra lårhöga stövlar.

Eleganta empire midjeklänningar

Eleganta klänningar att ha på bröllop, formella evenemang eller andra fester.

vit topp empire midjeklänning
källa
Det här är en fantastisk vit spetsklänning om du ska på ett riktigt formellt klädkodshändelse. Det är jättebra för dig om du också ska på ett utomhus- eller inomhusbröllop.
Spetsen i empire-midjedelen av klänningen är så känslig och romantisk. Allt du behöver är ett par silver- eller guldmetalliska stiletter. Du kan gå med några sandaler också.

Mörkblå empire midjeklänning
källa
Detta är en härlig mörkblå maxiklänning. Den har detaljer i den övre delen av klänningen som gör den väldigt elegant och intressant. Det ser väldigt formellt ut så att du kan bära det till bröllop eller annan fest.
Kombinera den med de vackra och eleganta sandalerna i guld eller metallic.

delikat rosa empire midjeklänning
källa
Babyrosa, även känd som den känsliga rosa färgen, är en av de mest eleganta färgerna när det gäller klänningar eller klänningar. Alla prinsessorna från Disney-filmerna ville ha rosa klänningar. Varför skulle du inte göra det här?
På bilden ovan kan du se en vacker delikat rosa maxiklänning i tyll. Ett perfekt outfit alternativ om du är på väg mot ett bröllop. Om du inte gillar klassikern kan det här enkelt vara din bröllopsklänning.

röd empire midjeklänning
källa
Rött är alltid en bra idé om du gillar klassiska färger för dina kläder. Detta är en elegant och elegant klänning med empire midjan. Det smickrar din kroppsform. Det kan se bra ut ihop med gulddetaljer som armband eller sandaler.
Du kan också lugna dess elegans genom att bära den med lägenheterna.

Bohemian imperium midja klänningar

Sommarklänningar och boho-klänningar, perfekt för alla situationer.

Boho empire midjeklänning
källa
Om du gillar den bohemiska livsstilen och du gillar att klä boho är det här en av de klänningar du kommer att älska att bära. Det är mini och har detaljer broderade på toppen. Den har kikade paneler virkade hela tiden och dragsko på ärmsluten.
Bär den med plattformsskorna som på bilden ovan.

blå boho empire midiklänning
källa
Det här är en fantastisk boho sommarklänning. Det är perfekt för varma dagar när du inte är på humör att ha på dig något som har minsta chans att få dig att känna dig varm.
Den har det perfekta snittet och flyter med de breda, avslappnade ärmarna. Om du gillar broderade delar broderas en hel del etniska detaljer på den här klänningen.

Blommig boho empire midiklänning
källa
Blommatryck på sommarklänningen är något som alla borde ha. Bara en klänning räcker för att alltid ha den bästa klädseln.
Denna hippie / boho klänning är perfekt för avslappnade stadsturer eller brunch. Du kan också bära den under de avslappnade kvällarna med dina vänner.

vit boho empire midjeklänning
källa
Detta är en perfekt vit linneklänning. Det kommer att se underbart ut för dig när du är någonstans nära havet. Föreställ dig detta och din solkyssade hud. Det kommer att bli en perfekt kombination, lita på mig.
Bär den med de härliga lädersandalerna och lägg till en korgväska i hela kombinationen.

Det här var några av de kläder du kan ha på dig. Du kan välja i vilka situationer du vill ha dem, avslappnad, elegant eller kanske till och med under din semester.
I båda fallen har de flera funktioner. De ser vackra ut och smickrar kroppens persikor och äpplen. Dessutom är de bra på att dölja din mage.
Du bör verkligen överväga att ha en i din garderob.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*