Emerald Green Top Outfit Idéer

Emerald Green Top Outfit Idéer

Idag ska vi prata om något som får dig att se vacker, elegant, djup och naturlig ut. Vilken typ av magiskt föremål kan hjälpa dig med detta? Svaret är lite förvånande att en enkel smaragdgrön topp är den underbara biten jag hänvisar till. Den kan komma i form av en chiffongblus, en kortärmad T-shirt, en tröja eller till och med en linne. För att visa dig några bra sätt att utforma allt detta har jag sammanfattat några av de bästa smaragdtoppsutrustningsidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Smaragdgrön knappblus med svarta skinny jeans


källa

För att börja med den här listan över naturliga och uppfriskande outfitidéer, ska jag visa dig en enkel affärsavslappnad outfit som kan hjälpa dig att se elegant ut på jobbet. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt ha på dig en mörk smaragdgrön nedskjorta. Koppla ihop den med svarta skinny jeans och svarta mocka remmar klackar för att slutföra utseendet.

Ljus smaragdgrön topp med en axel och smala jeans med svarta anklar

Ljus smaragdgrön topp med en axel och svarta skinny jeans
källa

Det här är en sexig casual casual outfit. Du vill definitivt inte klä dig för sexig för jobbet och den här klädseln gör det helt rätt. Använd en ljus smaragdgrön chiffong med en axeltopp för överdelen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta ballerina-lägenheter för dina skor för att göra ditt utseende komplett.

Smaragdgrön knapp-up skjorta med svarta chinos

smaragdgrön skjorta med knappar och svarta chinos
källa

Detta är en naturlig och minimalistisk outfit som kan få dig att se väldigt lång och smal ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en smaragdgrön kragefri chiffongblus med knappar. Kombinera den med svarta slim fit chinos. För skorna kan du se snyggare och lite unisex ut genom att ha på dig ett par oxfordskor i svart läder.

Grön långärmad chiffongtopp med oändligt halsduk och bruna stövlar

grön långärmad chiffongtopp med oändligt halsduk och bruna stövlar
källa

Detta är en avslappnad och luftig outfit som du kan bära för avslappnade hangouts. För toppen, använd helt enkelt en grön långärmad chiffongblus med en avslappnad passform och en röd och svart mönstrad infinity-halsduk. Kombinera dem med gråa skinny jeans och bruna läderstövlar mitt på kalven för att se särskilt snygga och attraktiva ut.

Grön topp med halva ärmar och svarta chinos med smal passform

grön topp med halva ärmar och svarta, smala chinos
källa

Det är inte så svårt att se luftigt och avslappnat ut. Ibland är allt du behöver göra att hitta en topp som har en fin, avslappnad passform. Du kan till exempel ha på dig en grön, halvärmad, avslappnad topp med svarta slim fit chinos för att se avslappnad och smal ut. Bär ett par svarta läderrundade tåskor för att avsluta din outfit.

Smaragdgrön tröja med rutig penskjol

smaragdgrön tröja med rutig pennkjol
källa

När vädret blir lite kallare är det en bra idé att klä sig bekvämare. Du kan till exempel bära en smaragdgrön tröja med en röd kedja. Koppla ihop dem med en svart, vit och blå rutig pennkjol. Bär ett par svarta lädertips för att göra ditt utseende komplett.

Smaragdgrön långärmad sidentopp med svarta skinny jeans

Smaragdgrön långärmad sidentopp med svarta skinny jeans
källa

Detta är en väldigt elegant och attraktiv affärsavslappnad outfit. På toppen bör du ha en smaragdgrön skjorta med sidenknappar för att se ren och blank ut. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. För skorna kan du bära ett par svarta loafers för att komplettera utseendet. Lägg till en rodnande rosa läderhandväska till mixen för en damliknande touch.

Grön chiffongblus med svarta byxor med vida ben

grön chiffongblus med svarta byxor med vida ben
källa

Här är ett enkelt och coolt trick som kan få dig att se lång och smal ut. Bär först en grön långärmad chiffongskjorta med svarta vidklänningsbyxor. Dölj ett par svarta klackar eller ett par svarta spetsiga höga klackar under dina vidbenbyxor för att se extra långa och smala ut.

Smaragdgrön peplum långärmad topp med oändligt halsduk med fransar

Smaragdgrön peplum långärmad topp med oändligt halsduk med fransar
källa

För att få denna uppfriskande lagerlagring kan du bära en smaragdgrön peplum chiffongblus med en elfenben frans infinity halsduk för toppen. Kombinera dem med en mörkblå skinny jeans för att se extra lång och smal ut. Bär ett par svarta mockaskor över knästövlarna för att se super chic ut.

Grön topp med svart och vit randig knälång kjol

grön topp med svart och vit randig knälång kjol
källa

För att se elegant och snygg ut på jobbet är här en speciell outfit som du vill prova. Till toppen kan du bara bära en smaragdgrön tröja med rund hals. Koppla ihop den med en svartvitt randig pennkjol. Använd ett par klackar med leopardtryck för att få skorna att komplettera utseendet.

Ljus smaragdgrön långärmad topp med en avslappnad passform och beskurna jeans i kungsblå

Ljus smaragdgrön långärmad topp med en avslappnad passform och beskurna jeans i kungsblå
källa

Detta är en mycket uppfriskande och vacker grön och kungsblå outfit. Bär i detalj en ljus smaragdgrön långärmad chiffongtopp med en kungsblå uttalandekedja för toppen. Kombinera dem med ett par kungsblå smala jeans. Slutligen bära en vit och svart tryckt häl med öppna tår för att slå upp kläderna på ett uppfriskande sätt.

Grön ärmlös sidentopp med senapsgul broderad kjol

grön ärmlös sidentopp med senapsgul broderad kjol
källa

Detta är ett cocktailparty som använder en mycket unik färgkombination. Börja med att bära en smaragdgrön ärmlös sidentopp med en senapsgul kristallbroderad midikjol. Kombinera dem med lila ballerinor så att denna outfit ser extra speciell och iögonfallande ut.

Grön, kortklippt krage med matchande chinos med en avslappnad passform

Grön, kortklippt krage med matchande chinos med en avslappnad passform
källa

För att få denna sexiga klädsel med låg vikt som passar företagsevenemang kan du bära en kort skjorta med en ljus smaragdgrön krage för toppen. Kombinera den med matchande kostymbyxor med en avslappnad passform. Bär ett par svarta spetsiga hälklackar för att komplettera utseendet med elegans.

Hoppas att du gillar de smaragdgröna idéerna jag just utforskade med dig. Se om du gillar den typen av kläder som får dig att se extra uppfriskande ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*