Eleganta svartvita kök

Eleganta svartvita kök

Svart och vitt är två grundläggande färger som utgör den mest klassiska kombinationen genom tiderna. Det är utsökt, dramatiskt, tidlöst och elegant. Det är ett perfekt val för dem som inte vill fortsätta renovera. En svartvit kombination kan skapa ett djärvt visuellt uttalande i vilket rum du än väljer och det passar i många stilar. Idag vill jag uppmärksamma svartvita kök.

Prova olika stilar

Svartvitt är det mest populära systemet för moderna, minimalistiska och skandinaviska utrymmen, men ett monokromt kök i dessa färger är alltid en tillgång, oavsett vilken stil du väljer: traditionell, glamorös, art deco eller vad du vill.

Lägg till olika färger och nyanser

Att välja svartvitt betyder inte att du bara ska hålla dig till dem som använder den mörkaste svarta och den skarpaste vita. Ändra ditt färgschema genom att prova olika nyanser av svartvitt. Gå till exempel antracitsvart eller gräddvit för att uppnå det utseende du vill ha. Om du tycker att svart är för överväldigande, minimera mängden i inredningen – lägg bara till några svarta accenter. Välj mellan matt och blank yta eller blanda dem för ett trendigt utrymme. Prova svarta och vita mönster för att göra köket mer iögonfallande.

Var inte rädd för att lägga till några kontrasterande accenter som röda krukor, färgglada rätter och naturligt trä för att göra köket mysigare och mer inbjudande.

Använd texturer

Strukturer gör varje dekor mer iögonfallande och cool, så vagga olika material i svart och vitt för att göra ditt kök mer intressant. En enkel vitkalkad tegelvägg kan ge rummet en fantastisk industriell känsla och svart trä gör varje rum mer hemtrevligt och mysigt. Marmor är ett lyxigt och slitstarkt material som passar alla dekorationer och är tidlöst.

Titta på storleken

Om du tycker att ett litet kök bara ska dekoreras i ljusa nyanser för att få det att se större ut, har du fel: att gunga svartvitt i rätt proportioner är en bra idé även i de minsta utrymmena. Maximera bara vitt och minimera mängden svart. Du kan bara lägga till några kranar så är du klar. Blanka ytor reflekterar ljuset och får ditt rum att se större ut än det är.

Uppliva utrymmet

För att hålla köket levande och friskt kan du lägga till grönska var som helst i krukor. Om du odlar örter och grönsaker där, blir det bara att lägga till en livlig touch i köket.

Få fler bra idéer nedan!

26 underbara svarta och vita kök - idéer för svartvita inredningar.
26 underbara svarta och vita kök - idéer för svartvita inredningar.
34 tidlöst eleganta svarta och vita kök - DigsDi
26 underbara svarta och vita kök - idéer för svartvita inredningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*