Eleganta skandinaviska höstdekorationer

Eleganta skandinaviska höstdekorationer

Den nordiska inredningen blev populär för några år sedan och det är fortfarande på grund av dess minimalism och naturliga accenter som gör alla rum snygga och mysiga med liten ansträngning. Jag tycker att den här typen av inredning för höst eller vinter är mycket aktuell, för under dessa årstider behöver vi mer komfort och mysighet än på våren eller sommaren. Vad är ett skandinaviskt höstrum? Färgschemat är väldigt nordiskt: svart, grå och vitt eller elfenben, men om det är höst, överväg att använda några stänk av höstfärg. Naturlighet är en av huvudfunktionerna i en sådan inredning. Så lägg till naturligt trä, ta med kottar, äpplen, horn, pumpor, kvistar och höstlöv. Stickade och päls- eller fuskpälsartillbehör är perfekta för att dekorera på hösten eller vintern, eftersom det är så bekvämt att sätta in dem i en stickad filt för att sitta framför eldstaden eller bara i soffan när det regnar ute. Låt följande idéer inspirera dig och utforma ditt mysiga höstrum!

Färger och material

Skandinavisk inredning handlar om luftig och neutral dekor, som kan kryddas med nyanser av grått, svart och lite metall. Prova olika texturer och material för att uppgradera din inredning: porslin, fuskpäls, korg, trä, sten och andra material för att göra inredningen svalare och mer fängslande. Behandla färger naturligt här – inga starka färger och mönster är välkomna. Om du fortfarande vill ha några patent, gå till botaniska eller djur, men i enkla och dämpade färger för en naturlig känsla.

detaljer

Vad ska jag använda för skandinavisk höstdekor? Föredra naturliga element som grenar med blommor och löv, placera krukväxter och gröna, lägg till ekollon, nötter, äpplen och päron, pumpor är också välkomna. Välj matta svarta och vita vaser, färgblockkrukor i dämpade nyanser, en verktygslåda eller metallbricka för att skapa ett fängslande mittstycke och så vidare. Höstlöv och kvistar är ett måste för att dekorera ett nordiskt fallrum. Håll dem bara i sina naturliga färger. Skönhet är i enkelhet. Så gör inredningen helt naturlig och cool så att du kan skapa en välkomnande atmosfär hemma som vi inte behöver längre!

45 Chic Scandinavian Fall Décor Ideas - DigsDi
45 Chic skandinaviska höstdesignidéer - DigsDi
45 Chic skandinaviska höstdesignidéer - DigsDi
45 Chic skandinaviska höstdesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*