Eleganta sätt att bära silkeslinne

Eleganta sätt att bära silkeslinne

Silke linne, även känd som en camisole, är definitivt en av de grundläggande kläderna som kan kombineras med många olika kläder. Jag kan anta vad du tänker: ”Men det här är en underkläder!”. Faktum är att du kommer att visa mycket hud med detta plagg. Det här kan vara lite skrämmande, men det är definitivt inte varför du inte ska ha på dig det!

Eftersom camisolen är så tät, är det bra att veta hur man bäst kan bära den utan att se billigt och överst.
Sidenmönstret trender just nu och jag ser ingen anledning till att det inte borde vara. Det kan kombineras med vad som helst. Inbäddat i ett par jeans eller en kjol, eller skiktad under en tröja är bara några av sätten du kan blanda och matcha den här tyget i din stil.
Om du vill se hur du formar silkeslinne, bläddra ner för att se de outfitidéer jag har förberett för dig.

Layer it!

Silk tank top lager
källa
Gillar du 90-talsutseendet? Många bitar från denna period upplevde en comeback. Dessa bitar ser ännu bättre ut idag än de gjorde då. Allt du behöver för att slutföra denna outfit är en enkel siden topp. Bär den med en vit bomullsskjorta och jeans med hög midja. Du kommer att se elegant och avslappnad ut.
För fler lager kan du lägga till en långdragen tröja, ta på dig fotkängor och se fantastisk ut!

Mysighet först

Bekväm silkeslinne
källa
Om du bär ett klädesplagg som silketank på hösten eller vintern är det mycket viktigt att linda dig in i en kashmir eller ulltröja.
Med denna blandning eller dessa material känner du dig väldigt bekväm och ser modern ut samtidigt. Sätt på din topp i jeans med hög midja, sätt på minimalistiska smycken och kom ihåg att du ”kopierade” den berömda Instagram-outfit, precis som bilden ovan.

Kontorsdräkt och sidenlinne

Kontorsdräkt
källa
Kostym är klädesplagget som endast bör bäras i affärssituationer.
Detta är inte fallet idag. Efter att ha dykt upp på gatorna sålde alla modebutiker den för den kommande vintersäsongen. Och fashionistas älskar det!
Denna outfit är perfekt svartvit. Siden ovan, blazern och byxorna är alla gjorda av samma färg och material. Du kan krydda det genom att lägga till en färgglad väska eller smycken. Om du vill se avslappnad i kostym är det väldigt enkelt – para ihop det med sneakers.

Matchande

Matchande sidenlinne
källa
Har du någonsin provat att bära den solida färgen? Nej? Att kopiera stilen på bilden ovan är den bästa genvägen att hålla reda på.
Om du tittar närmare kommer du att märka att båda delarna i det här fotot inte bara har samma färg utan också är gjorda av samma material – siden.
Denna outfit är perfekt för varma sommardagar och långa nätter. Att lägga till guldsmycken gör denna stil till en riktig hit!

Mini, mini

Silke tank top mini
källa
Att kombinera en siden med mönstrade plagg är alltid en utmaning, men inte omöjligt.
Som du kan se klädseln på bilden passar silketoppen perfekt med den här kjolens tweedmönster. Den pastellila färgen på siden är bara vacker. Kombinera den med en grå kjol.
Om du planerar att bära den på sommaren, kom ihåg att alltid använda de ljusa färgerna.

Jeansshorts

Silke tank top denim
källa
Om du frågar mig är en av de bästa kläderna jeansshorts.
På heta somrar behöver du bara shorts och en sidenlinne. När det blir lite kyligt ute, ta på dig en jeansjacka så får du det attraktiva denim-på-denim-utseendet.
Ett litet råd till de modiga tjejerna: lämna din spetsbh i vägen så att den syns under siden. Det ser coolt och modernt ut, men inte alltför provocerande. Minimalistiska guldsmycken kompletterar ditt utseende.

Spets och parka

Spetsparka
källa
Du tänker nog, vilken underlig kombination! Lag? Om du tittar närmare på denna outfit kommer du att upptäcka att det inte är vad du tycker det är. Det går perfekt tillsammans. Om du är modig nog att bära denna krydda med en massa långa halsband och ringar.

Svart läder

Sidenjacka i läderjacka
källa
Det svarta lädret i kombination med lätt siden ser väldigt lyxigt ut. Denna outfit är en av dem som gör att du känner att du har tusentals dollar i kläder. Även om du inte är det.
Enkel sidenlinne och läder är kombinationen som kan bäras dag och natt. Att lägga till detaljer som små smycken är ett plus.
Denna outfit, i kombination med jeans eller svarta jeans, kan också bäras på en arbetsdag.
Mitt förslag är att gå med läderkjolen också.

Vit midi

vit midikjol
källa
Midikjolar är perfekta för att kombinera. Detta ihop med en sidenlinne ser vackert och charmigt ut. På bilden ovan kan du se att denna outfit passar både dag och natt. Ta på dig bra solglasögon, röda sandaler så är du redo att gå på trottoaren i din favoritdel av staden.
Om du vill se fler midikjolkläder, klicka här.

Flared byxor

utsvängda byxor
källa
Utsvängda byxor gör att dina ben ser längre ut. Om du stoppar in din sidenskjorta i den, kommer du definitivt att få ett stilrent utseende. Och vad som är ännu bättre, du kan bära detta vid varje tillfälle. Det är super enkelt att kombinera med sandaler eller stilettos. Du kan misstänka det för vissa smycken om du vill: ett långt guldhalsband kommer att fungera bra.

Silke är ett av de dyraste materialen och kan kombineras med vad som helst.
Som du kunde se är det intressant och modernt att blanda siden med bomull, ull och denim idag.
Jag hoppas att dessa kläder inspirerade dig, så att du kan köpa din silkeslinne och bära den ASAP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*