Electrolux Aurora Upplyst Induktionshäll

Den nya, rena vita, belysta hällen från Ele? Trolux har induktionsteknik för matlagning. Den använder elektromagnetiska fält för att överföra energi till kastrullen, som sedan förvandlas till värme. Värmen genereras i botten av pannan, inte av ett värmeelement. I själva verket förvandlar detta pannan till en värmeplatta och drar en betydande mängd strålningsvärme från hällens yta.

Hällens design är unik. Tanken är att vara vacker för att passa in i ett delat utrymme som suddar ut skillnaden mellan kök och vardagsrum. LED-omkretsbelysningen skapar ytterligare drama när du använder produkten. Hällens yta är gjord av vitt mönstrat keramiskt glas med användarvänliga pekreglage.

Electrolux Aurora är ett exempel på hur befintliga funktioner (i detta fall induktionsmatlagning) används och design skapar en unik produkt som starkt förkroppsligar värdena för varumärket Electrolux. Hällen fick ett australiskt designmärke. Även om priset för ett sådant konstverk inte är särskilt billigt. Det kommer att kosta cirka 10 000 dollar.

Electrolux Aurora Upplyst Induktionshäll - DigsDi
Electrolux Aurora Upplyst Induktionshäll - DigsDi
Electrolux Aurora - induktionshäll med Corian ba
Electrolux Aurora - induktionshäll med Corian ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*