Eklektiskt radhus Quirky Art

Eklektiskt radhus Quirky Art

Detta radhus i Haag är en kombination av klassisk, modern, vintage och neutralitet i kombination med djärva fläckar. Detta är en trendig, atmosfärisk lägenhet med djärva konstverk och unika föremål som sätter tonen i rummen. Låt oss titta närmare på dessa 100 kvadratmeter!

Huset har mestadels mörka väggar överallt – olivgrön, grå, med undantag för vinterträdgården, som är utformad med ljusgröna väggar som gör att du känner att du är ute. Du kan se vita trägolv och originallistor i taket, men lägenheten i sig är eklektisk eftersom det finns många element i olika stilar som passar ihop harmoniskt. Möblerna är också helt eklektiska: här ser du vintage, modernt, minimalistiskt, glamoröst och rustikt mitten av århundradet och många andra föremål, och detsamma gäller dekoration.

Vinterträdgården är det enda ljusa rummet i huset. Den består av ljusgrön, en glasvägg och lätta konstverk – tack vare de gröna väggarna känns det verkligen som att vara utomhus. Det finns två matplatser – en liten frukost vid eldstaden och ett separat rum som speglar varandra. Båda rummen kan fungera som hemmakontor eller bara som arbetsrum. Även om eldstaden inte fungerar lägger den fortfarande till stämningen i huset. Ett annat väldigt märkligt rum är köket, som är utrustat med ett litet chic bord med mycket konsistens, som kontrasterar det mer eller mindre moderna rummet i sig och ger det karaktär. Få fler bilder av detta fantastiska hus nedan!

Låt dig inspireras av ett udda georgiskt hem |  Idealiskt hem |  Modern matsal.
Livfullt Manhattan radhus med eklektisk interiör - DigsDi
My Houzz: Quirky Art and Oddities Intrigue in an Ohio Rent
Quirky eklektiskt vardagsrum laddat med böcker  Interiör, hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*