Eklektiskt hem som var konststudio

Rodic Davidson Architects har förvandlat två konstnärsstudior till ett högt familjehus i London, fyllt med eklektiska möbler och iögonfallande konstverk.

Det kallas Turner’s Studio eftersom en blå platta på byggnadens sida antyder att dessa studior var bebodda av målaren mellan 1811 och 1829, även om påståendet är ogrundat. Rodic Davidsons omvandling firar många av de egenskaper som gjorde byggnaden lämplig för målning. Ägarna ville behålla aspekter av sitt tidigare hemliv samtidigt som de skapade ett hem som kunde rymma en växande familj. De ville också designa sin konstsamling.

Allt ovanför jorden avlägsnades för att skapa ett enda rum med stor volym som var fyllt med ljus. Detta rensade bottenvåningen och blev ett öppet utrymme för att slappa, laga mat, äta och underhålla som vetter mot en trädgård.

Höga sluttande tak och stora takfönster släpper in naturligt ljus in i interiören, inklusive en stor ny källare. Den nya källaren fördubblar golvytan i de två originalbyggnaderna och erbjuder gott om plats för ett sovrum, två barnrum, ett lekrum och badrum.

Planen fokuserar på ett centralt trapphus och en ljusaxel, som båda hjälper till att ge gott om dagsljus i källaren. Konstverk är utspridda över väggarna, inklusive på det exponerade vitkalkade tegelverket som utgör baksidan av den ursprungliga fasaden. Mönstrade soffor och kungsblå matstolar i vardagsrummet matchar deras ljusa färger. Inredningsarkitekten Suzy Hoodless har också lagt till mycket färg på bottenvåningen, från den splatter-stil tapeten i barnrummen till den djupa röda nyansen i sovrummet. Ytorna hålls ljusa och ljusa och skapar en tom duk för visning av färgglada målningar och föremål.

Art Studio - Eklektisk - Hemmakontor och bibliotek - Minneapolis - av.
Art Studio - Eklektisk - Hemmakontor och bibliotek - Minneapolis - av.
Brillig Manor: Artist Studio - Eklektisk - Hemmakontor - Los.
Art & Craft Studio - Tidigare bara ett bonusrum - Eklektiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*