Eklektiska sovrumsdesignidéer

Eklektiska sovrumsdesignidéer

Vad betyder mångsidig dekor? Det betyder ett rum utan regler, där gamla möter nya, ränder möter djuravtryck, neutrala möter ljus, och allt du vill inkludera i inredningen är möjligt och välkommen! Naturligtvis kan du inte bara förstöra allt, och det krävs några vanliga teman för att skapa en cool design. Dagens runda upp hjälper dig att göra ditt sovrum elegant och mångsidigt.

blanda färger

Eklektik ska inte vara extremt lätt eftersom det är smaklöst. Dessutom bör ett sovrum vara lite tystare så att du kan sova bekvämt. Om du älskar ljus, håll väggarna och golven neutrala för att undvika sensorisk överbelastning – ett nej-nej i sovrummet. Kombinera din palett till ditt hjärta, men fördela dina grundläggande färger genom hela rummet. I sovrummet som visas här används till exempel rosa på sängen och i varje konstverk, medan bänken, lampan och konstverket verkar gyllene och gula.

Blanda mönster

Ett mångsidigt sovrum har många mönster. Nyckeln till att lyckas med att blanda mönster är att matcha minst en färg genomgående och välja mönster som fungerar bra tillsammans. I allmänhet kommer du att upptäcka att geometriska former, ränder eller prickar fungerar mycket bra med naturmotiv som djurmotiv, blommor, ormbunkar eller bladmönster och fågel- eller djurmotiv. Om du vill bli galen med färgen och mönstret ska du hålla väggarna vita eller hålla fast ordentligt på säng- och fönsterbehandlingarna.

Blanda möbler

Det som definierar det eklektiska utseendet mest är en blandning av olika stilar som kombineras för att komplettera varandra. Fyll ditt sovrum med bitar du älskar, även om det inte är traditionella matcher. Var medveten om – balans och storlek är avgörande för denna typ av dekoration. Dina möbler kanske inte kommer från samma decennium – eller till och med samma århundrade – men de måste fortfarande vara i skala med utrymmet och varandra.

Eklektisk sovrumsinredning (1 (med bilder) | Sovrum hemma, sovrum.
25 Fet eklektiska sovrumsdesignidéer - DigsDi
10 eklektiska sovrum som stoppar dig i ditt spår
Globala dekoridéer för hemmet |  Domino |  Eklektiskt sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*