Eklektiska köksdekorationsidéer

Låt oss bli eklektiska! Eklektisk stil innebär att kombinera färger, mönster, stilar och epoker så enkelt och organiskt att det verkar som om dessa element skapades för varandra. Idag ska vi se hur man designar eklektiska kök som fungerar vackert och perfekt återspeglar din smak och personlighet. Sådana kök visar din livsstil och individualitet och ser livliga ut! Låt oss se hur man blandar ihop detaljer och föremål med stil utan att skapa kaos.

Mixa och matcha

Kombinera olika föremål med kontrasterande färger och epoker – det här är nyckeln till att skapa ett mångsidigt kök! Detta kan vara olika möbler, dekorationer, till och med porslin och glasögon. Beroende på vad du väljer, visa dem med en kontrasterande detalj – en backsplash eller en hylla som inte passar alls!

Inkludera repetitioner

Använd visuella repetitioner för att undvika rörigt utseende och för att sammanföra din köksdesign. Välj en färg eller geometrisk form som upprepar sig över ornament och i bilder och väggklädsel, eller till och med i vissa delar av dina köksskåp. Om ditt rum har en ljusfärgad kontaktpunkt är det en djärv färg som upprepas med accenter i hela rummet. Se till att hela din färgpalett passar ihop och inte överväldiger tittarna som försöker skapa ett färgstarkt kök.

Bädda in vintage

Upcycling är ett utmärkt sätt att lägga till en livlig vintage-touch i din köksdesign. Lägg till små föremål som B. förvandla svalt vin eller ginflaskor till ljusstakar eller vaser för vildblommor. Eller gör vintagemöbler som shabby chic stolar, traditionella pubbarstolar eller till och med en gammal lantlig köksskåp till en kontaktpunkt för din köksdesign. Vintageartiklar ser särskilt coola ut i kombination med elegant, minimalistisk eller modern design och ger det liv.

muy bonita.  |  sfgirlbybay |  Eklektiskt kök, köksinredning.
32 lysande hackar för att få ett litet kök att se större ut  Bohemiska.
25 Livliga eklektiska inredningsidéer för köket - DigsDi
Kök på en budget |  Eklektiskt kök, fristående kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*