Eklektiska heminredningstips

Eklektiska heminredningstips

Om du inte vet vilken vardagsstil du ska välja eftersom du gillar flera: rustika, boho, moderna eller andra, om du inte gillar när rum ser ut som lämpliga kan din levnadsstil vara mångsidig. Även om ordet ”mångsidig” får dig att tänka på kaotisk design utan riktning, har det blivit ett kreativt och attraktivt sätt att dekorera alla rum. Kolla in dessa tips för att återskapa en sådan inredning och dekorera ditt hem!

Håll allt i balans

Eklektik erbjuder inte oorganiserat kaos. Allt du behöver göra är att balansera dina slitna och loppmarknadsfynd med mer moderna bitar. Du kan också kombinera modernt med rustika inslag för att skapa en mysig känsla eller kombinera medelhavs- och boho-chic stilar.

Öva sammanhållning

Eklektisk inredning handlar inte om överdekoration. Du bör hitta några sätt att harmonisera din inredning. Det enklaste sättet är att använda ett enda färgschema, vilket ger flexibilitet att blanda element i olika stilar i ditt utrymme samtidigt som du behåller samma färger. Om du föredrar en inredning som har mer färg, börja med en neutral grundfärg och lägg till färg med möblerna. Det är bäst att hålla sig till en signaturfärg som du implementerar i hela rummet. En förenklad färgpalett håller ditt utrymme sammanhängande och charmigt. Ingen röra kommer in i ditt rum!

Skapa ett fokus

När du ordnar din layout, ta ett steg tillbaka och identifiera ditt fokus. Även med ett brett utbud av stilar och perioder bör det fortfarande finnas ett mittpunkt i rummet. Om du inte hittar något speciellt, fortsätt shoppa! Ditt rum är inte komplett utan den iögonfallande biten som dina gäster alla kommer att prata om.

Lägg till personlighet

Har du en hobby som du vill att dina gäster ska se? Nu är det dags! Ett mångsidigt utrymme är den perfekta inställningen för att visa din kreativa sida. Du kan också lägga till några unika element i din inredning. Eklektik handlar om att lägga till kreativa bitar till din inredning på oväntade sätt.

Det nya vardagsrummet: 4 topptrender |  Nytt vardagsrum, eklektiskt hem.
5 enkla tips att följa när du dekorerar ett eklektiskt hem (Daily.
Pin på Makeover Ide
Färgrik Toronto House Tour - eklektisk heminredning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*