Eklektiska badrum

Eklektiska badrum

Vi har redan delat några idéer om vad eklektisk inredning betyder och hur man skapar den i ditt hem. Nu är det dags att ta en titt på några eleganta, eklektiska utrymmen som är riktigt välkomna och som verkligen får dig att rocka den här stilen i ditt hem. Idag kommer detta att vara badrum!

Håll allt i balans

Eklektik betyder inte kaos, du borde hålla din inredning i balans, och för att göra det kan du till exempel hålla fast vid bara två stilar och kompensera loppmarknadens fynd och köpa möbler och färg. Skapa ett enda färgschema eller en enda färg som är huvudfärgen. Detta ger flexibilitet att blanda element i olika stilar i ditt rum och ändå hålla dem i samma färger. Om du vill skapa ett väldigt djärvt utrymme, börja med ett neutralt badrum och lägg sedan till element.

Skapa ett fokus

Välj en bit som är i fokus i badrummet: det ska alltid finnas ett mittpunkt i varje rum. Det kan vara ett stort och färgstarkt badkar, det kan vara en stor och djärv fåfänga, det kan vara ett arrangemang av konstverk och speglar, ett arrangemang av krukväxter och blommor (en het idé för ett boho-rum), ett överdimensionerat konstverk eller något annat du vill.

Lägg till tillbehör

Ett badrum är vanligtvis ett lakoniskt och praktiskt utrymme som inte visar mycket tillbehör och dekorationer. Men om du är mångsidig bör dessa läggas till. Sådana element hjälper dig att skapa en atmosfär, atmosfär och rätt stilar som du har valt. Mattor, mattor i lager, eleganta avföring, bambuparaplyer, olika krukväxter och andra saker är precis rätt för den eklektiska.

75 vackra eklektiska badrumsbilder och idéer - september 2020.
75 vackra eklektiska badrumsbilder och idéer - september 2020.
Eklektisk badrumsdesign - Imagineer Remodeli
Eklektiska badrumsinredningsidéer som kommer att imponera på Y

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*