Eklektisk med livlig personlighet

Eklektisk med livlig personlighet

Detta extraordinära loft på Manhattan renoverades nyligen av designers Loukas Angelou och Vasso Asfi och speglar ägarnas olika bakgrunder, extroverta natur och livliga personligheter. Inspirationen kom direkt efter mötet på loftets nya kosmopolitiska invånare, som de två formgivarna upptäcker och utvecklades till en elegant koreograferad inredning, underbyggd av en eklektisk estetik som ekar byggnadens industriella arv, den återhållna elegansen i den samtida Memphis Group kombinerar djärvt minimalism och den galna lekfullheten som påminner om 1980-talet.

Loftet har ett stort öppet utrymme som designarna utnyttjade till fullo för att skapa ett rymligt vardagsrum och matplats där ägarna kan underhålla 10 till 15 gäster till middag eller cocktails om så önskas. Layouten är arrangerad runt en central sittgrupp och har flera satellitbrytningsområden i periferin, inklusive en liten arbetsstation och studiehörna. Det inbjuder gästerna att träffas i intima kluster och chatta utan ansträngning. Det öppna köket är gjort i vita toner och erbjuder gott om förvaringsutrymme och sittplatser utan att distrahera från det viktigaste sociala centrumet, medan den angränsande matsalen diskret hävdar sin närvaro.

Förankrad i en busig samling av samtida konst som återspeglar ägarnas eklektiska smak, är inredningen i vardagsrummet och matsalen baserad på ett nyckfullt samspel mellan färger, texturer och former. Utsatt tegel, omålade träbjälkar och trägolv ger rummet en urbana grovhet, som kontrasteras på ett nyckfullt sätt av en eklektiskt samlad samling av minimalistiska möbler med stiliserad elegans och kurvig geometri. Kompletterat med en rad unika mattor och lampor som suddar ut gränserna mellan konstverk och möbler och kompletteras med en subtil färgpalett av mjuka pastellfärger som är fyllda med levande blått och rött, de olika dekorativa element som designarna på ett smart sätt sammanförde harmoniskt. smälta samman till en sofistikerad ensemble.

Eklektiskt loft i New York med en livlig personlighet - DigsDi
hacker upp koderna för KENZO, denna mycket mångsidiga första release.
studio lotus väver mat med indisk design i dubai restaurang.
Det nya vardagsrummet: 4 topptrender |  Nytt vardagsrum, eklektiskt hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*