Eklektisk lägenhet Ljusa färger

Eklektisk lägenhet Ljusa färger

Berliner Zimmer är en nyrenoverad lägenhet i det eleganta stadsdelen Charlottenburg i Berlin, som detaljerat kanaliserar byggnadens arv och samtidigt visar modern finess. Den noggrant detaljerade och utsökt designade lägenheten är en skatt med invecklade ingripanden och skräddarsydda möbler, vars återhållna sofistikering döljer fokus på funktionalitet och en passion för konstens konst och samtidigt speglar ägarnas smak och känslighet.

Projektets namn, Berliner Zimmer, hänvisar till ett gemensamt inslag i stadens lägenheter från 1800- och början av 1900-talet, ett stort utrymme som förbinder den främre byggnaden med en vinge i ryggen som normalt används som en lounge. Arkitekten förstorade öppningen som förbinder Berlinrummet med den angränsande matsalen, vilket ökar mängden dagsljus som strömmar in från lägenhetens framsida. Ägarna ville också inkludera en stor, färgglad matta som de blev kär i, vilket starkt påverkade inredningen i rummet, inklusive valet av väggfärg, en skräddarsydd nyans av rött och orange som kom från en lång process för att prova olika färger färgrutor var. Kompletterat med nyanser av blått och beige, med glänsande accenter av möbler i glas och metall, och mjuka texturer, tack vare frodiga soffor och fåtöljer, är det rymliga rummet både livligt och lugnande och inbjuder gästerna att koppla av i en miljö med dämpad överdådighet.

Medan Berlins snickare använder byggnadens ursprungliga konfiguration har resten av lägenhetens planlösning omarbetats radikalt. Liksom resten av lägenheten har utrymmet skräddarsydda möbler, inbyggda pärlor och utsökta detaljer som den halvt infällda boudoiren, vars kurviga form påminner om formen på den glaserade lavastenen, det fristående badkaret och återställt kylskydd. Huvudbadrummet fokuserar utan tvekan på den runda sidenmattan.

Glad eklektisk lägenhet i Barcelona〛 ◾ Фото ◾Идеи◾ Дизай
111 Ljusa och färgglada vardagsrumsdesignidéer |  DigsDigs.
Färgglad eklektisk lägenhet i Oslo, Norge〛 ◾ Фото ◾Идеи◾ Дизай
Katter och ljusa färger i ett eklektiskt modernt lanthus |  Modernt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*