Eklektisk badrumsdesign

Eklektisk badrumsdesign

Letar du efter nya idéer för att dekorera ditt badrum? Bli inspirerad och bli inspirerad av denna badrumsdesign.

Detta badrum är eklektiskt och kombinerar dekorativa stilar som du inte kan förvänta dig: rustik, modern, industriell och vintage. Väggarna är vita, men en vägg och golvet är klädda i mörka mönstrade plattor som ger ett uttalande, och den kontrasten ser imponerande ut.

Tvättställshållaren är gjord av återvunnet trä, liksom toalettdörren – det är en skjutdörr av ladugård som inte tar mycket plats och ser iögonfallande ut. Denna dörr öppnar en liten toalett med färgglada plattor.

Duschen är minimalistisk, bara en inramad glaskub. Det passar perfekt med en vintagestol och ett rustikt vintagebord med olika badrumstillbehör. En gardin som inte är typisk för ett badrum skapar en mysig atmosfär, understryker vintage-känslan och ger badrummet en touch av fåfänga. Kolla in industrilampan ovan – det är en vacker fasetterad bit som ser mer industriell ut.

Även om alla element är helt annorlunda, ser de överlag mycket harmoniska ut: mörka mönstrade plattor, rustikt ladugårdsträ, industrilampor, en vintage och snygg sammetfot och en gardin. Vad skulle du säga om ditt badrum såg ut så här?

75 vackra eklektiska badrumsbilder och idéer - september 2020.
75 vackra eklektiska badrumsbilder och idéer - september 2020.
Eklektiskt badrum Desi
eklektisk-badrumsdesign · Hem Dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*