Dubbade pumpar för kvinnor

Dubbade pumpar för kvinnor

”Vild sak … du får mitt hjärta att sjunga!” Många kvinnor tänker på den här eller liknande låten när de ser pumpar med knoppar. Visst: om du vill ha den här skomodellen behöver du den nödvändig del av självförtroendeMen när du väl har vågat dig in i ett par nitade pumpar, vill du aldrig returnera dem. Utlovat.

Inte bara för rockare

Vem kan ses med nitpumpar, måste vara en riktig rocker? Ledande varumärken ser saker mycket annorlunda och fortsätter att överraska kvinnors skoälskande värld med nya modeller, ibland lämpliga för vardagligt bruk, ibland väldigt vågat. Pumpar med nitar imponerar inte bara på vissa Topp applikationermen också av många funktioner och olika typer. Eftersom: Inte allt är en nit. Förutom de klassiska pyramidnitarna finns det även spetsiga nitar som sticker ut längre ut ur skon och samtidigt ser mer känsliga ut. Genom att placera nitarna kan nitpumparna bytas helt och nya scener kan ställas in. Medan nitarna ofta är fästa vid hälen finns det också modeller med nitar på hälen. På spännande och sensationellt utseende garanteras. Olika färger som

Du bör hellre begränsa dig till valet av klassiska färger. Färgglada nitpumpar arbeta snabbt, billigt och överdrivet.
Det klassiska materialet för pumpar med nitar är läder eller syntetläder. Som med jackor och byxor går läder- och nitfunktionerna perfekt tillsammans för att göra en äkta rock looksom tillsammans med andra element kan ligga till grund för intressanta kläder. Mocka eller mocka används också ofta som ett material för olika typer av nitpumpar.
Ledande varumärken älskar den spännande skon och använder medvetet nitar för att orsaka en känsla. Stora namn inom skoindustrin och ledande varumärken som Buffalo och Valentino är alltid ett exempel med sina extraordinära nitpumpar. Dessa och andra modedesigners har lyckats sätta på pumparna vid olika tillfällen och inte bara se bra ut på cykeln. Också en elegant kväll eller en sexig cocktailklänning kan uppgraderas och tolkas om med nitar.

För att verkligen visa upp dina dubbade pumpar behöver du en Snygg kombination av kläder och andra tillbehörNaturligtvis passar nitpumpar perfekt med en skinnjacka, jeans och mycket mer. Men även en lekfull klänning eller en snygg overall kan omformas helt med dessa skor. Våga bara göra det en gång! Plusstorlekvinnor kommer också att känna sig bekväma i dessa stilar! Du kommer att älska att leka med kontrasterna och kläderna som följer av dem.
Också Smink och frisyr Du kan kombinera nagelpumparnas stenstil på ett elegant sätt. Smokey-ögon med sexig eyeliner går lika bra som en feminin updo. Suddiga ögonskuggor och obehagligt hår, å andra sidan, påminner om Courtney Love och får inte riktigt nitpumpar att sticka ut. Pumpar med nitar ska som regel alltid kombineras med högkvalitativa kläder, elegant smink och en välgjord frisyr för att perfekt scena och markera berget genom kontrasterna. De som kombinerar nitpumpar med nitar, läder och jeans kan missa många alternativ.

Amazon.com |  Nitar dubbade sandaler för kvinnor, Stiletto Pumps High.
Designer Pumps för kvinnor |  Svarta skor klackar, dubbade pumpar, svart.
Amazon.com |  Vågiga ljusblå spetsade och dubbade pumpar dam 6.
Christian Louboutin Irishell Studded Half d'Orsay Pump (kvinnor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*