Drömmande nedsänkt badkar design för att koppla av

Drömmande nedsänkt badkar design för att koppla av

Sjunkna badkar trender nu eftersom de är vackra och lägger till en spa-touch i ditt badrum eftersom de ofta byggs på orter. Naturligtvis är de svårare att installera och upptar en viss mängd utrymme, men de är så bekväma! Du kan designa ett sådant badrum i olika stilar: grekiska, tropiska, marockanska, minimalistiska, zen eller andra. Om det inte är ett badkar i ett stycke, utan ett utrymme utformat som ett badkar, kan du göra det av betong eller täcka det med plattor, beroende på vilken stil du väljer. Lägg till en öppen spis, lyxig naturkosmetik, ljus och blomblad och ditt imponerande badrum är klart!

Funktionella badkar

Ett funktionellt nedsänkt badkar kombinerar vanligtvis ett badkar och ett duschrum – det betyder att dina badplatser inte tar upp mycket golvyta. Ditt sjunkna badkar kan vara tillverkat av betong, kakel, sten och till och med trä. Du kan också välja ett däck runt ditt badkarutrymme. Undvik att använda hala däck för att förhindra fall. Du kan också lägga till skjutdörrar i din dusch som vanligt och öppna dem när du badar.

Avkopplande badkar

Ett avkopplande badkar som inte kombineras med ett duschrum kan placeras var som helst – även i ett sovrum! Om du bara väljer ett avkopplande badkar, tänk på utsikten – placera ditt badkar bredvid en glasvägg om privatlivet inte är ett problem, eller till och med hänga gardiner och öppna dem vid behov. Omge ditt sjunkna badkar med ljus, småsten, krukväxter och blommor, gör en inbyggd öppen spis eller sätt upp en spis för att koppla av med två element samtidigt.

34 Drömmande sjunkna badkar för att koppla av i |  Drömbadrum.
34 Drömmande sjunkna badkar för att koppla av i |  Badrumsdesign.
34 Drömmande sjunkna badkar för att koppla av i - DigsDigs |  Badrum.
34 Drömmande sjunkna badkar för att koppla av i |  DigsDigs |  Häftigt .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*