Dressy Tunika Top Outfit Idéer

Innan det förklarade jag hur du kan se väldigt luftig och avslappnad ut med en t-shirt som en tunikatopp. Idag ska jag fokusera på hur du kan göra dig mer elegant och mysig med den eleganta tunikatoppen. En topp kan se elegant ut på grund av dess struktur, färg, snitt och viktigast av allt materialet den är gjord av. Till exempel kan en spets tunikatopp lätt få dig att se elegant och elegant ut. För att ge dig ett bredare utbud av idéer har jag sammanställt några riktigt fina eleganta tunika-topp-outfitidéer för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå mock neck stickad ärmlös, elegant tunika


källa

Låt oss börja den här listan med härliga outfitidéer med en mysig och lågt sexig outfit. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös tunikatopp med en grå stickad hals som har en liten utskärning framtill precis under halsen. Kombinera det med svarta, smala jeans och ljusrosa klackar för att komplettera det här attraktiva utseendet.

Grå, elegant tunikatopp med leggings och knähöga stövlar i brunt läder

grå, elegant tunikatopp med leggings och knähöga stövlar i brunt läder
källa

För att uppnå en relativt avslappnad streetoutfit kan du bära en grå tunikatopp med två sidofickor. Använd toppen med svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder för att se snyggare ut. Slutligen ha på dig en crepe infinity stickad halsduk för att göra outfit ännu vackrare.

Grön tunikablus i chiffong med knapplås och svarta leggings

grön tunikablus i chiffong med knappar och svarta leggings
källa

För ett lite mer uppfriskande utseende är det en mycket bra idé att ha på sig något grönt. Du kan till exempel ha på dig den här gröna tunikablusen med chiffongknapp och kombinera den med svarta leggings och svarta läderballerinor. Lägg till en stråhatt i blandningen för en extra uppfriskande touch.

Grön Peplum Slit Dressy Tunika-topp med förkortade smala jeans

elegant tunikatopp med grön peplumsplit och beskurna, smala jeans
källa

För att skapa det glada och uppfriskande utseendet kan du välja en ljusgrön peplum-tunikatopp som har en subtil slitsdesign. Mycket intressant, istället för att para ihop tunikan med leggings, para ihop den med ljusblå beskurna slim fit jeans för att se mer uppfriskande ut. Använd ljusrosa sandaler med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svartvitt tribal tryckt klädd tunika topp med grå halsduk

elegant tunikatopp med stamtryck i svartvitt och grått halsduk
källa

För dig som gillar att se mer unikt ut, är detta tribal stil något för dig. På toppen bär du en svartvitt tribal tryckt lång tunika-topp med en grå chiffongduk. Kombinera dem med gråklippta leggings. För skorna, ha ett par svarta och vita lågtoppade Converse för att se mer ungdomlig ut.

Grå peplum tunika topp med rippade skinny jeans

grå peplum tunika topp med rippade skinny jeans
källa

Här är ett mycket intressant och framgångsrikt försök att para ihop en relativt elegant topp med ett rippat jeans. I detalj kombineras en fläckig grå tunikatopp med ljusblå, kraftigt sönderrivna, smala jeans. Använd vita sneakers för skorna för att hålla kläderna avslappnade och rena.

Vit, ribbad tunikatröja med rund halsringning och svarta läderskor

vit, ribbad tunikatröja med rund halsringning och svarta läderskor
källa

Detta är ett mycket minimalt och konstnärligt svartvitt utseende. Använd den med en vit, överdimensionerad och extra lång, ribbad tunikatopp med en rund halsringning. Koppla ihop den med svarta skinny jeans. Använd ett par svarta läderskor för skorna för att göra denna outfit ännu mer unik och snygg.

Grå chiffong hög låg ärmlös, lång, elegant tunika topp

grå chiffong hög låg ärmlös lång elegant tunika topp
källa

För att uppnå ett elegant utseende utan att ha på dig en klänning för ett cocktailparty, här är en outfit som du kanske vill prova. För att forma denna outfit kan du bära en lång, elegant tunikatopp i grå chiffong, som har en asymmetrisk hög-låg klippning. Ett par svarta leggings och svarta och silver paljettklack sandaler är det perfekta ackompanjemanget till denna outfit.

Ljusgul spets tunikatopp med klockärmar och smala jeans med muddar

Ljusgul topp tunikatopp med klockärmar och smala jeans med muddar
källa

Det är en bra idé att bära en glad spetstopp för att se glad och elegant ut samtidigt. I det här fallet väljs en ljusgul, elegant tunikatopp med klockhylsor. Den kombineras med mörkblå skinny jeans med muddar. Bär ett par bruna remmar sandaler för skorna för att slutföra utseendet.

Svart och vit tunikatopp med blommönster och grå leggings

Tunikatopp med blommönster i svartvitt med grå leggings
källa

För att uppnå detta unika och enkla utseende kan du bära en lång tunikatopp med ett blommigt tryck i svart och vitt. Koppla ihop den med grå leggings. Bär bara ett par svarta platta sandaler för skorna för att hålla kläderna enkla och rena. Detta är en trevlig outfit för casual vänner att samlas.

Grå tunika trikåtröja med svarta, smala leggings

grå turtleneck med svarta, smala leggings
källa

Detta är en ganska mysig och attraktiv minimal outfit. För att forma detta kan du välja en grå turtleneck som har en stor slits i mitten. Kombinera den med en svart damask i läder. För skorna skulle det vara ett mycket trevligt alternativ att bära svarta ankelstövlar i mocka.

Vit tunikablus med V-ringning och smala jeans

vit tunikablus med V-ringning och smala jeans
källa

För en lite mer mogen och feminin look kan du bära en vit långärmad tunikatopp i spets med mini-V-ringning. Kombinera toppen med blå skinny jeans för att minska formaliteten lite. För skorna kan du bära ett par svarta balettlägenheter för att se enkla och eleganta ut.

Vit, elegant tunikatopp med knappar och blå ribbade skinny jeans

vit, elegant tunikatopp med knappar och blå ribbade skinny jeans
källa

För att skapa denna enkla och relativt avslappnade outfit som är perfekt för avslappnade fredagar kan du helt enkelt ha på dig en vit tonic-topp och para ihop den med blå skinny jeans. Koppla ihop dem med ljusrosa klackar med öppen tå och en rodnande rosa läderhandväska för att ge en feminin touch till utseendet.

Burgundy Button Up Dressy Tunikablus med svarta läderbyxor

Bourgogne knappbar elegant tunikablus med svarta läderbyxor
källa

För att uppnå ett elegant och elegant business-casual utseende kan du bära en vinröd tunikablus med knappar och en svart väst till toppen. Koppla ihop dem med leggings i svart läder och ett par rodnande rosa och svarta läderlägenheter för att komplettera utseendet på ett damligt och snyggt sätt.

Här är de eleganta idéerna för tunika-toppkläder som jag vill dela med dig. Dessa idéer kan komma till stor nytta när du får slut på idéer om vad du ska ha på jobbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*