Dressy Top Outfit Idéer

Dressy Top Outfit Idéer

Idag ska jag prata om hur man stylar den eleganta toppen. Vad jag menar med en elegant topp är en vacker crop top, linne, off-the-shoulder blus och button-up skjortor. Så länge det ser elegant och attraktivt ut, lägger jag till detta i min lista. Att ha ett par snygga toppar är mycket viktigt eftersom det är så enkelt att sätta ihop några fina kläder för restauranger, klubbar eller till och med cocktailpartier. Låt mig nu visa dig några av de bästa eleganta idéerna i toppkläder jag har samlat åt dig. Låt oss nu titta på den coola listan.

Svart, halvgenomskinlig peplum med djup V-ringning och kungsblå kjol


källa

Låt oss komma igång med den här listan över en sexig outfit som du definitivt kan ha på dig för cocktailparty eller ännu mer formella evenemang. För att uppnå detta attraktiva utseende kan du bära en svart, halvskalig, ärmlös peplum-topp med en djup V-ringning och para ihop den med en figurkramande kungsblå minikjol. För resten av utseendet, bär en silverkoppling och ett par svarta klackar med öppna tå.

Vit ärmlös, elegant topp med smala jeans

vit ärmlös, elegant topp med smala jeans
källa

Här är en ganska naturlig och uppfriskande outfit som är perfekt för att träffa och äta. Bär en vit spetsärmlös topp för toppen. Kombinera den med ett par svarta eller mörkblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par ljusrosa läderskor med spetsig tå för att se ut som dama och rena.

Svart, långärmad topp utan axel med rippade jeans i smal passform

Off-the-shoulder, långärmad, elegant topp med sönderrivna, smala jeans
källa

Detta är en utmärkt outfit som ser både snygg och subtil sexig ut. För att uppnå ett så attraktivt utseende kan du bära en svart långärmad form som passar över axelbandslös topp. Kombinera det med en ljusblå slim fit-jeans. Använd en brun läderhandväska och ett par grå ankelstövlar med mockaklack för att se super chic ut.

Rosa maxikimonokofta med vit elegant blus

rosa maxi kimono kofta med vit, elegant blus
källa

För ett luftigt och unikt utseende, överväga att bygga en skiktad klädsel runt den här rosa och vita blommiga maxikimonokardigan. Kombinera den med en vit blus med avslappnad passform och svarta skinny jeans med bälte. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att slutföra utseendet.

Svart klädd skjorta med ljusrosa midikjol

svart, elegant skjorta med knappar och ljusrosa midikjol
källa

Här är en elegant outfit som du kan bära för jobbet såväl som semi-formella fester. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart elegant skjorta med sidenknappar. Koppla ihop den med en ljusrosa bodycon-minikjol. För skorna, ha ett par vita plattformsklackar med ankelband för att se uppfriskade och smala ut.

Svart, elegant topp med rosa midikjol

svart elegant topp med rosa midikjol
källa

Det här är en annan elegant och damliknande outfit som ser bra ut på kontoret och på cocktailparty. För att forma det här utseendet kan du bära en svart snygg t-shirt och para ihop den med en ljusrosa, formad midikjol. Kombinera dem med rosa klackar med öppen tå för att komplettera femininen.

Blå och vit randig skjorta med knappar och svarta jeans med smal passform

blå och vit randig skjorta med knappar och svarta jeans med smal passform
källa

Du kan definitivt se elegant och unisex ut samtidigt. På vägen till det, ha en elegant, blå och vit, vertikalt randig, smal passformskjorta med en smal passform och kombinera den med svarta, smala passande höghusar. Använd svarta läderskor för att skorna ska se unisex och snygga ut.

Grön, långärmad, elegant topp med sidoslits och ankeljeans

grön, långärmad, elegant topp med sidoslits och ankeljeans
källa

Detta är en mycket uppfriskande och attraktiv outfit tack vare den strålande användningen av den gröna färgen. Bär en ljusgrön topp med en sidoslits på toppen. Kombinera den med en ljusblå, slim-cut ankel jeans. Bär ett par rosa klackar sandaler för skorna för att göra utseendet komplett.

Vit axelbandslös, elegant peplumtopp med bälte och svarta jeans

Axelbandslös, elegant peplumtopp med vitt bälte och svarta jeans
källa

Låt oss nu titta på en snyggare outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett mycket naturligt sätt på en cocktailparty. Bär ett elegant peplumrör med ett vitt bälte för toppen. Koppla ihop den med ett par svarta skinny jeans. Lägg till ett par ljusrosa höga klackar och en svart kopplingsväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Ljusrosa plisserad chiffongblus med kalla axlar och svarta jeans

ljusrosa veckad chiffongblus med kall axel och svarta jeans
källa

Valet av topp spelar en mycket viktig roll för att forma detta luftiga och ladylike utseende. I detta fall den eleganta toppen med den ljusrosa chiffongplisserade blusen med en avslappnad passform. Du kan para ihop den med svarta skinny jeans och vita, strappiga platta sandaler för att se rena och tunna ut.

Backless dressy linne av vit chiffong med blå jeans

Backless, elegant linne av vit chiffong med blå jeans
källa

För att uppnå det avslappnade och uppfriskande utseendet kan du bära denna vita rygglösa chiffonglinne med en avslappnad passform som också får dig att se väldigt sexig och attraktiv ut. Kombinera den eleganta toppen med mörkblå skinny jeans. Använd ett par ljusgrå ankelstövlar med mockaklack för att se snygga och snygga ut.

Ljusrosa blus med blommönster och smala jeans

Ljusrosa blus med blommönster och smala jeans
källa

För att se ladylike och glad ut, överväga att bära den här ljusrosa och vita blommiga tryckta klockhylsan med en korsad halsringning. Kombinera toppen med blå skinny jeans. Lägg till ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att komplettera outfit feminin.

Svart och vit peplum-topp med dragkedja och smala jeans

svart och vit peplum topp med dragkedja och smala jeans
källa

Detta är ett mer mjukt utseende, speciellt för de av er som gillar att klä sig djärvt eller klä sig på allvar för jobbet och letar efter något lika seriöst att ha på sig för ett företagsevenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en svartvitt tryckt långärmad peplum med dragkedja. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att göra utseendet komplett.

Jag hoppas att du gillar de eleganta topputrustningsidéerna jag just gick igenom med dig. Dessa kläder kan vara särskilt användbara för dig som inte vill ha klänningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*