Dress Shorts Outfit Idéer

Dress Shorts Outfit Idéer

Idag ska jag prata om några som du ibland kan överväga att byta ut dina jeansshorts med. Den lite mer eleganta produkten än denimshorts som jag ska prata om är klänningshortsen, som innehåller ett mycket brett utbud av shorts. I allmänhet är dessa klädshorts oftast chinos, som finns i antingen mini-shorts eller knälånga shorts. För er som gillar att ha på sig shorts på jobbet är klänningsshortsen ett mycket bra alternativ om du tycker att jeansshortsen är lite informella. Låt mig nu visa dig några riktigt fina outfitidéer för shorts som jag har samlat.

Vit kavaj med rutiga shorts och remmar sandaler


källa

För att starta den här listan över enkla och snygga outfitidéer, börjar jag med en cool och elegant svartvit halvformell outfit. För att forma denna outfit kan du bära en vit kavaj med en svart t-shirt för toppen. Kombinera dem med svarta och vita rutiga shorts. Bär ett par svarta remmar sandaler för att göra det här fantastiska utseendet.

Vit kort kavaj med grå tröja och miniklänningshorts

vit kort kavaj med grå tröja och miniklänningshorts
källa

För att skapa detta snygga och uppfriskande affärsavslappnade utseende kan du bära en vit, avslappnad kavaj över en grå stickad tröja med båthals. Kombinera dem med vita miniklänningshorts så att dina ben ser särskilt långa och smala ut. Använd rosa spetsiga klackar och en svart koppling för att komplettera ditt utseende.

Svart ärmlös linne med scoop-hals och gula shorts

svart ärmlös linne med scoop-halsringning och gula shorts
källa

För att uppnå detta glada och minimalistiska utseende kan du bära en svart linne med citrongula knälånga byxor. Använd ett par svarta klackar med öppna tå för skorna så att du ser lång och smal ut. Detta är en mycket trevlig outfit att bära för avslappnade vänner möte.

Vit ärmlös chiffongblus med mock halsringning och silver mini shorts med paljetter

vit ärmlös chiffongblus med mock hals och silver mini shorts med paljetter
källa

För dig som letar efter en trevlig cocktailpartydräkt, kan du bära en vit ärmlös chiffongblus med glänsande miniklänningshorts i silver. Använd ett par rosa remmar med öppna tänder för skorna. Lägg till en rodnande läderhandväska i mixen för ett mer damligt utseende.

Vit kortärmad omslagstopp med en avslappnad passform och mini-shorts i en grön klänning

vit kortärmad omslagstopp med avslappnad passform och gröna miniklänningshorts
källa

Detta är en mycket minimal och lite konstnärlig outfit som är ett naturligt sätt att sticka ut från mängden. Till toppen kan du bära en vit omslagstopp med en avslappnad passform och kombinera den med en grön miniklänning kort. Koppla ihop dem med nakna sandaler och en vit filthatt för att se mer uppfriskande och konstnärlig ut.

Svartvitt randig T-shirt med chockerande rosa avslappnad klänningshorts

svartvit randig t-shirt med chockerande rosa shorts med avslappnad passform
källa

För att uppnå detta damliknande och luftiga utseende, använd en svartvit randig kortärmad T-shirt för toppen. Koppla ihop den med rosa knälånga byxor. Den rosa färgen kan lätt få dig att se attraktiv och lättillgänglig ut. Avsluta med att ha på sig ett par kungsblå och rosa klackar för att se lite mer märkbar ut.

Vit kortärmad krageblus med matchande flytande shorts

vit blus med kortärmad krage och matchande flytande shorts
källa

Detta är en mycket konstnärlig och elegant outfit som du kanske vill prova. Bär en vit kortärmad rundkrageblus över en vit kortärmad spetstopp för att skapa några fina lager. Använd vita flytande miniklänningshorts. Bär bronsandaler för att avsluta utseendet med en blank touch.

Rosa blus med silver paljett shorts

rosa blus med silver paljett shorts
källa

För att se glänsande och iögonfallande, här är en fantastisk outfit som du kanske vill prova. Till toppen kan du bära en ljusrosa chiffong långärmad blus med en avslappnad passform. Koppla ihop den med en mini-shorts i silver. Bär ett par vita sandaler för skorna för att göra denna outfit mer uppfriskande och naturlig.

Mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med jeansjacka

mörkblå och vit randig långärmad T-shirt med jeansjacka
källa

Det här är en väldigt söt outfit som kan få dig att se extra trevlig ut. För toppen bör du ha en mörkblå och vit randig T-shirt med en blå tvättad jeanspojkjacka. Kombinera dem med vita spetsiga miniklänningshorts. För skorna, ha ett par blå och vita sneakers för att slutföra kläderna.

Blå jeansjacka med vit V-ringad linne och ljusgrå shorts

blå jeansjacka med vit linne med V-ringning och ljusgrå shorts
källa

För att forma denna avslappnade och snygga lagerlagring kan du bära en vit v-ringad t-shirt och en blå jeansjacka. Kombinera dem med en ljusgrå miniklänningshorts. Bär dem med svarta glidande sandaler för att slutföra denna outfit. Om du vill bära en väska med denna outfit, skulle en svart läderryggsäck fungera ganska bra.

Vit och svart prickig skjorta med knappar och långa shorts

vit och svart prickig skjorta och långa shorts
källa

Detta är ett mycket klassiskt och vackert sätt att utforma ett par typiska shorts. I det här fallet kombineras svarta knälånga chinos med en skjorta med vita och svarta prickar. Du kan para ihop dem med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att komplettera kläderna på ett rent och snyggt sätt.

Vit och blå chiffongtopp med blommönster och matchande höghus

vit och blå chiffongtopp med blommönster och matchande shorts med hög midja
källa

För att se uppfriskande och ladylike ut, kan du bära en ärmlös blus med blå och vit chiffongmock hals och blommönster, samt matchande mini klänning shorts. Bär ett par vita klackar för att skorna ska se uppfriskande och smala ut.

Svart kort kavaj med mini-high klänning shorts

svart kort blazer med mini shorts
källa

Detta är en ganska unik lagerlagring. På toppen bär du en svart, passande kort kavaj med en grå och vit skjorta med knappar. Koppla ihop dem med svarta bältes mini shorts. Använd svarta ballerinor för att avsluta utseendet.

Här är outfitidéerna för shorts som hjälper dig att se snygg, elegant och ungdomlig ut samtidigt. De är några bra alternativ till dina klädbyxor och jeansshorts.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*