Drapera jackan över dina axlar

Drapera jackan över dina axlar

Har du funderat på att ta en jacka över axlarna som en filmstjärna skulle göra på den röda mattan? Om du är orolig för att se lite för onaturligt eller till och med konstigt ut, rekommenderar jag att du gör detta för cocktailparty, semi-formella evenemang och på semester först. Det här är den bästa tiden att prova nya outfitstilar. Ju mer du gör det, desto mer kan du göra naturligt och avslappnat. För att hjälpa dig har jag sammanställt en lista över trevliga sätt att lägga en jacka över axlarna. Låt oss nu titta på dessa outfitidéer.

Bär en svart slida klänning och en svart skinnjacka över axlarna


källa

Det finns tre typer av jackor som du kan hänga över axlarna som ser helt naturliga ut. Den svarta skinnjackan är en av dem. De andra två är jeansjacka och ullrock, som jag pratar om senare. Bär helt enkelt en svart mantelklänning och en svart skinnjacka över axlarna för denna outfit. Att komplettera klädseln med en hög-topp svartvitt Converse understryker den snygga karaktären hos denna outfit.

Svart ullrock med vit tröja och grå minikjol

svart ullrock vit tröja grå minikjol
källa

Som nämnts i föregående idé är ullrock en annan typ av jacka som ser snygg och naturlig ut när du lägger den över axlarna. Använd till exempel en vit tröja och en grå minikjol. Bär en svart ullrock över axeln. Bär ett par svarta läderstövlar för att göra klädseln aktuell.

Vit maxikavaj över en svart skjorta och kostymbyxor

vit maxi-kavaj över axeln
källa

Denna outfit är en mer märkbar outfit som du kanske vill reservera för formella evenemang. För att uppnå detta snygga och eleganta utseende kan du bära en svart nedskjortad skjorta och svarta klänningbyxor med svarta klackar. Drapera en vit maxi-kavaj över dessa svarta bitar för ett fantastiskt svartvitt utseende.

Svart skinnjacka över vit siden topp och plädad kjol

svart skinnjacka vit siden kjol
källa

En svart skinnjacka är så mångsidig. Jag tycker faktiskt att det är en underdrift, eftersom du verkligen kan kombinera en svart skinnjacka med nästan vad som helst och förvänta dig att den ser åtminstone anständig ut. Denna outfit är dock mycket mer än bara anständigt. Kombinationen av den svarta skinnjackan med en vit siden topp, en ljusrosa vädjekjol och sandaler skapar ett feminint utseende med en touch av svalhet.

Kamelullrock över vit topp och svart läder kjol

Kamelullrock svart läder kjol
källa

Detta är en elegant och avslappnad outfit som är lätt att ta av. Bär bara en vit topp och en svart läder kjol i knälängd. Använd ballerinor eller ballerinor till skorna och dra en kamelullrock över axlarna.

Drapera jeansjackan över axlarna

drapera denimjackan över axlarna
källa

När det gäller den typ av jackor som ser mest naturliga ut när de draperas över axlarna går min röst till denimjackan. Och du kan ganska mycket inte gå fel med en vit topp med den. Till exempel kan du bära en vit tryckt t-shirt, rippade jeans och lågklippta sneakers och sedan dra en jeansjacka över axlarna för ett snyggt streetlook.

Grå ullrock över svart tröja & skridsko

grå ullrock över axeln svart skater kjol
källa

Färgkombinationen svart och grå skapar ofta en elegant och bekväm look. Som ett exempel på detta kan du bära en svart tröja med hög hals och en svart skatekjol för denna outfit. Kombinera dem med strumpor och svarta fotkängor. Lys upp de svarta delarna genom att placera en ljusgrå ullrock över axlarna.

Svart kavaj över vit crop topp och vida byxor

drapera svart kavaj över axlar vit crop top
källa

Denna outfit är en elegant outfit som är särskilt lämplig för chefer att bära för företagsevenemang som en årlig middag. För att uppnå detta utseende, bära en vit crop topp med vita vidklänning byxor och svarta klackar. Drapera en svart kavaj över axlarna för en extra touch av kraft och karisma.

Jeansjacka över axlarna med vit crop top och pennkjol

Denim jacka vit crop topp penn kjol
källa

Som nämnts tidigare ser det naturligt och vackert ut att lägga en jeansjacka över axlarna. Det verkar som ett naturligt sätt att bära en jeansjacka när vädret är lite kyligt, som höst och vår. Denna outfit är ett exempel på en avslappnad och feminin outfit som är perfekt för att träffa vänner. Den består av en långskuren vit, beskuren T-shirt och en svart, knälång pennkjol. De strappiga sandalerna ger en boho-stil i hela looken. Drapera jeansjackan över axlarna för extra bris. Förresten, om du vill se fler outfitidéer för liknande skor bör du kolla in vårt blogginlägg på strappy klackar och sandaler.

Svart skinnjacka över en gul klänning med långa ärmar

draperad svart skinnjacka över axlar gul klänning
källa

Att bära svart över gult kräver helt enkelt folks uppmärksamhet. Naturligtvis vill du se bra ut, annars finns det inget behov av uppmärksamhet. Denna outfit är ett utmärkt sätt att utforma svart och gult. Den består av en ljusgul långärmad klänning och en svart skinnjacka över axlarna. För skorna kan du antingen bära klackar i exakt samma färg som klänningen eller bara vita klackar.

Läderjacka över en svartvit randig T-shirt

svart skinnjacka över randig t-shirt
källa

För en snygg och avslappnad streetlook kan du bära den svarta läderjackan med en svartvit randig t-shirt, korta jeans och vita lågskor.

Jeansjacka med matchande jeans med hög midja

Jeans blazer hög midja flare jeans
källa

Det här är en mycket klok och professionell outfit som jag föreställer mig att en professor eller lärare kan ha på sig och se bra ut. Bär bara en otvättad jeansjacka med matchande, vida jeans med vida ben.

Blommig miniklänning i chiffong med svart skinnjacka

Blommig chiffong miniklänning svart läderjacka
källa

Ett intressant sätt att utforma en svart skinnjacka är att bära den med något feminint. Du kan till exempel bära den med en blommig chiffongminiklänning för att skapa detta kontrasterande men ändå vackra utseende.

Vit spets topp med svart skinnjacka över axlarna

Läderjacka över axlarna
källa

Koppla ihop en svart skinnjacka med en vit spetsskiva och svarta chinos genom att ta temat för den tidigare idén.

Här är några av mina favoritoutfitidéer för att lägga en jacka över axlarna. Jag hoppas att den här listan är användbar för dig, och du kan använda den som referens för att komma med några fantastiska outfitidéer som fungerar bäst för dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*