Dramatiska svarta accenter

Dramatiska svarta accenter

En av de aktuella trenderna inom heminredning är svarta accenter. Varför svart Det är en klassisk, djärv och mycket dramatisk färg och är en av häftklamrarna för modern och modern inredning. En svart accent kommer aldrig att gå ur stil och kan enkelt lägga till en fräsch, modern eller modern känsla i ditt utrymme. Bara några få accenter ger ditt hem ett nytt utseende och vi har förberett en hel rad idéer som kommer att inspirera dig!

Vilka färger kan svart kombineras med?

För mer kontrast, kombinera svarta accenter med en hög kontrastfärg som vitt – alltid en klassisk kombination. Pastellfärger och svart är en fantastisk kombination som fortfarande är känslig och mjuk men har några kanter och stenar. Om du har ett färgglatt rum hittar svarta föremål också hit, eftersom svart är lätt kompatibelt och kan misstas för vad som helst. Förutom att lägga till ett djärvt färguttalande kan du också lägga till lite konsistens i din svart – det kan vara trä, kakel, metaller och många andra material som sticker ut och gör rummet mer intressant.

Svarta heminredningsidéer

Hur implementerar jag den här färgen? Om det är ett badrum kan du lägga till svarta kranar, en svart handfat, fåfänga eller badkar, använda svart injekteringsbruk för att markera din kakel eller använda svart kantning överallt för att få ditt färgschema att sticka ut med en mer dramatisk nyans. Om det är ett kök kan det vara en svart apparat, svart handfat, backsplash eller till och med en accentvägg. Det senare passar faktiskt in i alla rum och utrymmen – accentväggarna är alltid på och en svart ger rummet djup. Sovrummet och vardagsrummet kan accentueras med svarta möbler, konstverk och textilier som enkelt kan bytas ut när du tröttnar på dem. Bli inspirerad!

25 dramatiska svarta accenter för att uppdatera din inredning |  Nyheter Bre
Veckans uteplats: Dramatiska svarta accenter och lager av planteringar.
Svarta accentväggar lägger till drama och ljusare färger - Color9
Älskar den här rena, oklara oasen.  Gjort monokromatiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*