Dramatisk samtida hus

Echo House ligger i Elysian Heights, ett kvarter norr om centrala Los Angeles som byggdes på kuperad terräng. Huset byggdes av det amerikanska företaget Aaron Neubert Architects. De arbetade i ett trångt utrymme och designade huset för att dela fastigheten över tre nivåer. Denna huvudkonstruktion ligger på ett tekniskt golv med garage och maskinrum.

Bredvid det fyrvåningshus på framsidan av webbplatsen finns en konstnärsstudio i bakgården. En offentlig trädgård i närheten gjorde det möjligt för företaget att ge intryck av ett större område. Bostaden och den fristående konstnärsstudion är placerade på ett sådant sätt att de märkbart bor i den intilliggande gemensamma trädgården och erbjuder utsikt över stadens silhuett och de omgivande kullarna. På gatunivå innehåller den kompakta planlösningen bara ett garage och tekniska rum. En hall leder till en trappa som förbinder garaget med husets huvudingång, som också kan nås via en yttre trappa.

Oavsett om de kommer ut från garaget eller trottoaren, kommer gästerna in i hemmet i ett dramatiskt dubbelrum med vardagsrum med terrass med utsikt över staden och omgivande kullar. En spiraltrappa förbinder det roliga utrymmet med köket och matsalen på baksidan av fastigheten. Här öppnar interiören upp mot bakgården så att de fysiskt kan expandera.

Eftersom husets översta våning är på väg tillbaka finns det ett täckt område direkt framför matsalen. På översta nivån fanns det tre sovrum, varav två delar en extra terrass med utsikt över staden.

Den 37 kvadratmeter stora studion har en vit exteriör och mörka lameller som matchar huvudbyggnaden. En glasvägg från golv till tak gör det möjligt för invånarna att se fastigheten och trädgården från insidan. Interiören är dekorerad med en ljus och minimal färgpalett, med varmare accenter som golvbrädor av sillben och hängande geometriska lampor.

dramatiska samtida exteriörer - Google Sök - Modernt hem.
Dramatiskt samtida hus av GenkaiHaretsu vid TSR »Sims 4 Updat
Dramatiskt samtida hus med cool utsikt - DigsDi
Moderna husplaner Filippinerna Planerar Pm Dramatisk Samtida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*