Dra av neutrala heminredningar

Dra av neutrala heminredningar

Neutraler är tidlösa och det finns många husägare som föredrar dem framför kontrasterande färger. Men om du är helt neutral riskerar du en tråkig interiör. Hur undviker jag det? Här är några tips du kan använda för att göra ditt utrymme avkopplande och lugnande, men inte alltför typiskt.

Gå kamel

Att vara neutral betyder inte att ditt utrymme blir tråkigt och ändå lägger till lite neutrala utan att gunga färger som är för ljusa – gå kamel! Skuggan i sig är en perfekt förhöjd neutralitet som enkelt ger en ljuseffekt till rummet. Du kan också använda det som huvudfärg i rummet och lägga till uppfriskande neutrala färger som vitt och grädde till det.

Prova pastellfärger

En annan idé för att skapa en neutral interiör med en touch av färg är gungande pasteller. Pastellfärger är en het trend i inredning och kläder och de tenderar att vara mjuka men ger lite färg till rummet. Lägg till pastellfärger i ditt utrymme genom att placera möbler – stolar, en soffa, bord, skåp eller andra föremål. Ett enklare sätt att vagga pastellfärger i rummet är att lägga till textilier – gardiner, kuddar, överkast, kast och filtar. När du är redo för radikala förändringar, gå till pastellväggar eller bara en uttalande vägg.

Texturerade väggar

Neutrala väggar är en bas för alla neutrala rum, men vem sa att de borde vara snygga och enkla? Gör strukturella i neutrala för att fånga iögonfallande intresse, det finns alternativ för varje rum. Du kan prova texturerat vitt eller neutralt tapeter eftersom tapeter är trendiga och en uttalande vägg eller något som görs med sådan tapet kommer att vara vackert. Vitkalkade tegelstenar och stenar går aldrig ur stil, de kommer säkert att väcka mycket intresse för ditt hem. Vitkalkat trä kan användas för att täcka inte bara väggar utan även golv och tak om det passar din inredningsstil. Neutrala plattor kan inte bara användas i badrum utan även i kök. För att få dem att sticka ut kan du använda kontrastmortel. Formning är också på trend, och du kan integrera den i olika interiörer för en kantig, sofistikerad touch. Låt dig inspireras och välj din perfekta lösning!

25 idéer för att dra av neutraler i heminredning till höger |  Vit tvättad.
25 idéer för att dra av neutrala heminredningar till höger - DigsDi
25 idéer för att dra ut neutraler i heminredning till höger |  Interiör .
Koncept för att dra av tropisk inredning i en plantskola 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*