Doppa simbassänger

Det är sommar och ingenting kan vara bättre än att stanna ute. Vi bryr oss alla om våra uteplatser, balkonger, pooler och trädgårdar. Har du inte en pool än? Bygg en! Även om du har en liten terrass eller trädgård kan du alltid placera en avsvalkningspool där. Oavsett din utomhusstil, kommer en avsvalkningspool definitivt att passa.

Vad är en avsvalkningspool?

En avsvalkningspool är en pool med liten diameter som används för att vada i varmare klimat eller nära bastur. Deras mindre yta och enkla skydd minskar förångningsvattenförlusterna och behovet av att fylla på dricksvatten. Deras popularitet har ökat med oro och behov av vattenhushåll, mer hållbar landskapsarkitektur och minskad resursförbrukning genom energieffektiv landskapsarkitektur.

Vilka doppbassänger kan du göra

Titta på din trädgård och bestäm var du vill att den ska vara och se vilken pool du har råd med. Det finns också olika former av doppbassänger. Om ditt yttre område är extremt litet, placera en liten kvadratisk pool där inne. Det mest populära alternativet för alla trädgårdar är en lång och smal avsvalkningspool som ofta bara passar en person – den är så snäv! Ett annat alternativ är en rund pool som är perfekt för vadning. Det är som en badtunna, men svalt att motstå värmen. Du kan själv göra en sådan rund pool av en stor tank om du är en DIY-entusiast. Om du vill ha något lite mer iögonfallande, ta en njurformad doppbassäng och lägg till ett vattenfall för skojs skull. Om du har barn, sätt några steg i poolen för att göra det bekvämare – du kan sitta på dem när det är varmt. Dina barn kommer att älska att stanna eller simma i en sådan pool, så låt dem ha kul.

Lägg till ett däck runt ditt bord. Den kan vara gjord av trä, sten, betong eller något annat material som du tänker på. Få inspiration för att designa din egen avsvalkningspool och njut av att känna dig cool på varma sommardagar.

Samtida hemdesign: Briljant över marken avsvalkningspool med.
28 Coola simbassänger utomhus  Poolhus, små.
Avsvalkningspool, vad det är, är en av de coolaste bekvämligheterna för din.
Plunge Pools: Allt du behöver veta  Pool Buyer Gui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*