Djärva tonårspojkrum industriella detaljer

Djärva tonårspojkrum industriella detaljer

Som tonåring kunde jag bara drömma om ett sådant modernt och kreativt designat utrymme för mig själv! Detta är ett tonårsrum, det är en hel bostad skulle jag säga eftersom det är två våningar. Den använda stilen är industriell och djärvt modern, vilket är perfekt för ett pojkarum. Det finns olika färger: grön, blå, röd och andra.

Första våningen är tillägnad att studera och umgås med vänner. Det finns ett litet industribord och väggmonterade industrihyllor för olika saker och böcker. Industrilampor belyser rummet och skapar ett djärvt utrymme för unga män. Även om detta område kan användas för att bjuda in vänner och titta på TV med dem, finns det en skön soffa och TV framför den. Färgglada stolar och stolar understryker att detta är ett ungdomsrum.

Den övre våningen är ett sovrum på vinden, en pojkes privata zon. Det finns en säng direkt på golvet, ett industriellt nattduksbord och hyllor.

Cyklar och flygplan är bland den unga ägarens passioner, så de placeras här och där som konstverk och modeller och bidrar till rumsdekorationen. Jag gillar att använda betong och återvunnet trä på väggen för att göra rummet grovare och mer industriellt.

Djärvt tonårspojkarum med industriella detaljer - DigsDi
Djärvt tonårspojkarum med industriella detaljer - DigsDi
Djärvt tonårspojkarum med industriella detaljer - DigsDi
Detta djärva tonårsrum består av två våningar, den nedre är en.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*