Djärv modernistisk bostad

Neumann Residence i New York State designades 1953 av den modernistiska arkitekten Marcel Breuer och är en unik och sällsynt historisk skatt som noggrant har återställts till elegant modernistisk glamour.

Residenset ligger på en imponerande 3,4 tunnland stor kulle och erbjuder panoramautsikt över Hudson River. Varje tum av detta mästerverk byggdes för konstnären Vera Neumann och återupplivades av sina tredje ägare och utbildade Breuer-anhängare. Huset är 377,56 kvadratmeter, har sex sovrum och fyra badrum. Betraktas som ett mästerverk av dess skapare, det är en en-berättelse, ljusbostad med vita, röda och blå betongväggar som fyller det omgivande landskapet, samtidigt som man får ut det mesta av dess distinkta läge tack vare dess fönster från golv till tak som är anslutna till varandra Yttre.

De nuvarande ägarna, som köpte huset 2014, har renoverat det, behållit Breuers ursprungliga design och överfört det till 2000-talet. Idag består den av moderna bekvämligheter och apparater, men dess modernistiska känsla är fortfarande intakt. Både huvudhuset och pensionatet har tillgång till en inomhuspool, som tillkom i början av 1970-talet när Breuer återvände på Neumanns begäran. Ytterligare bekvämligheter inkluderar en utomhuspool, ett vattenfall och stenmurar och terrasser.

Djärv modernistisk bostad med utsikt över Hudson River - DigsDi
Denna Sarasota Residence bygger på den djärva stilen i området.
Ett djärvt modernistiskt hus |  Plastolux |  Modern arkitekturdesign.
Foto 1 av 9 i Sarasota Residence bygger på den djärva stilen av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*