Distressed T Shirt Dress Idéer för kläder

Jag tror att de flesta av er redan är mycket bekanta med de rippade pojkvän jeansen och hur de kan få dig att se ungdomlig och snygg ut. Idag ska jag prata om ett annat rippat föremål, som är den desperata t-shirtklänningen. Det kanske inte är ett särskilt populärt objekt, men det är en mycket snygg bit som ofta underskattas. Det coolaste är att du kan se både pojkig och sexig ut när du bär den. Som en bonus är det också väldigt enkelt att forma och ta bort. Låt mig nu visa dig några riktigt bra idéer för t-shirtklänningsdräkter som jag har samlat åt dig.

Grön, passande t-shirtklänning med svart floppy hatt


källa

Låt mig börja med en mycket unik och konstnärlig outfit för att börja med den här listan över snygga och attraktiva street outfit-idéer. För att forma det här utseendet, använd en grön passformad minit-t-shirtklänning med en svart floppy-hatt för att se konstnärlig ut. Koppla ihop dessa bitar med svarta läderstövlar för ett snyggt utseende.

Burgundy Shape Fitting Mini Distressed T-Shirt Dress med svarta lårhöga stövlar

Burgundy nödställda figur-kramande mini-t-shirtklänning med svarta lårhöga stövlar
källa

För att uppnå detta enkla men iögonfallande svarta och röda utseende kan du bära en burgundy desperat mini-t-shirtklänning som mittpunkten i outfit. Koppla ihop den med ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att se super chic och attraktiv ut. Du kan till och med lägga till en svart choker i mixen för att se ännu bättre ut.

Svart rippad t-shirtklänning med choker

svart sönderriven t-shirtklänning med choker
källa

På tal om chokern är denna outfit en perfekt demonstration av hur en choker kan förvandla en snygg outfit till en snygg outfit. Använd en svart t-shirtklänning med en svart choker för att forma detta utseende. Koppla ihop dessa bitar med ett par vita sneakers för att komplettera klädseln i stil och ren.

Vit mini-t-shirtklänning med svart krage

vit t-shirtklänning med svart krage
källa

Förutom att kombinera en svart t-shirtklänning med en svart choker kan du också kombinera en vit klänning. Du kan till exempel ha en liten vit t-shirtklänning med svart krage för att ge lite kontrast. Bär dem med svarta mockaskor för att avsluta din outfit i stil.

Svart sönderriven t-shirtklänning med mockaskor

svart sönderriven t-shirtklänning med högklackade mockaskor
källa

Här är en mycket snygg och attraktiv helt svart outfit som du faktiskt kan ha på dig för att lysa på en cocktailparty. Bär bara en svart nödställda mini-t-shirtklänning med ett par svarta högklackade stövlar. Lägg nu till några extra silverhalsband för en blank och elegant touch.

Svart t-shirtklänning med halvtransparenta stövlar med öppen kalv och medelkalv

svart t-shirtklänning med halvtransparenta stövlar mitt på kalven
källa

Om du tycker att det inte är tillräckligt speciellt att bära en desperat t-shirtklänning kan du få lite uppmärksamhet genom att bära några unikt designade skor. Till exempel kan du bära en svart rippad t-shirtklänning med svart öppen tå, halvklara stövlar för att komplettera utseendet.

Grå rippad mini-t-shirtklänning med svart krage

grå rippad mini-t-shirtklänning med svart krage
källa

Använd den svarta och grå färgkombinationen för att uppnå detta snygga och minimalistiska utseende. Bär i detalj en grå överdimensionerad t-shirtklänning med en svart choker för att skapa en snygg övre halva av outfit. För skorna skulle antingen svarta stövlar eller svarta mockaskor med höga klackar fungera mycket bra.

Svart och orange grafisk distressed T-shirt klänning

svart och orange grafisk bekymrad t-shirtklänning
källa

För att se mer ungdomlig och glad ut kan du enkelt bära en grafisk t-shirtklänning. I det här fallet väljs en svart och orange grafisk t-shirt som kärnan i outfit. Koppla ihop den med ett par vita träningsskor för att göra denna outfit perfekt, perfekt för avslappnade hangouts.

Svart grafisk sönderriven t-shirtklänning med höga stövlar

svart grafisk rippad t-shirtklänning med lårhöga stövlar
källa

Här är en väldigt cool t-shirtklänning som är rippad på allvar. I detalj är detta en svart grafisk t-shirtklänning med ett använt utseende som gör att du kan se väldigt snygg och kantig ut. Bär ett par svarta mocka högklackade stövlar för att göra din outfit stilfull.

Grön t-shirtklänning med spets fram och svart jeansjacka

grön spets t-shirt klänning framtill med svart jeansjacka
källa

Detta är en mycket attraktiv lagerlagring som är förvånansvärt lätt att ta av. Använd en grön, kortärmad t-shirtklänning för att utforma denna outfit. Använd en svart överdimensionerad jeansjacka över den för snygga lager. För skorna skulle ett par vita sneakers se perfekt ut.

Grön rippad mini-t-shirtklänning med vita sneakers

grön rippad mini-t-shirtklänning med vita sneakers
källa

För att uppnå detta enkla och snygga utseende kan du helt enkelt ha på dig en grön dåligt riven mini-t-shirtklänning som mittpunkten i outfit. Kombinera klänningen med ett par vita sneakers eller ett par svarta och vita klassiker med låg topp. Du kan lägga till en svart choker för att göra denna outfit mer elegant.

Svart axel halvärmad riven t-shirt klänning

svart off shoulder t-shirt klänning med halva ärmar
källa

För att få den lågmälda sexiga klädseln, välj en med en axelskärning snarare än att ha en t-shirtklänning. Ännu bättre, välj en riven som den här svarta av axel-t-shirtklänningen här. För skorna, om du vill se avslappnad och enkel ut, skulle ett par vita sneakers vara trevligt. Men om du vill se mer elegant och snygg ut är det en mycket bra idé att bära ett par svarta läderstövlar.

Vit nödställda t-shirtklänning med sneakers

vit nödställda t-shirtklänning med sneakers
källa

Det här är förmodligen lika ren en outfit som du kan bygga en desperat t-shirtklänning. För att forma denna outfit är allt du behöver göra att bära en vit t-shirtklänning och para ihop den med vita sneakers. Om du bara vill lägga till lite färg i mixen, ha på dig ett par svarta och vita höga Converse istället.

Hoppas du tycker om de desperata t-shirt outfit idéerna som jag just skisserade. Det finns några riktigt fina kläder som är extremt lätta att ta av. Så missa inte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*