Dirndl skor

Dirndl skor

Vad är dirndl skor?

På tån finns en båge och en metalllås.Definition: Dirndl-skor tillhör kategorierna som damskor som bärs med dirndls KostymskorDe flesta har traditionell design och kan göra följande egenskaper respektive:

  • Typiska dirndl-skor har ett edelweiss-motiv.
  • Denna typ av sko har ofta en bred häl, vilket visar sig vara praktiskt i de situationer där dirndl-skor oftast bärs.

Dirndl-skor bortom Haferl-skomodellen

Dirndl-skor säljs traditionellt i stil med Haferl-skor. De senaste åren har dock dirndl-mode förändrats avsevärt: de konservativa långa dirndl-klänningarna har fått sällskap av moderna, kortare Mini dirndl och Midi dirndl Ring upp. Följaktligen är du fri att välja dina dirndl-skor och kombinera dem med din klänning.

Vad ska du se upp för när du kombinerar dirndl-skor?

Vid denna tidpunkt kan damskorleksikonet inte ge allmänna råd, eftersom varje dirndl-klänning kräver individuella råd om hur man kombinerar den. Viktigast är att den övergripande kombinationen är färg och stil sammanhängande handlingar. I grund och botten bör du överväga: Benhöjd och färgen på dirndl skorna ska matcha längden på dirndl. Du ska aldrig bära tunga vandringsskor för en kort dirndl-klänning. Feminina skomodeller som ballerinor, sandaler eller lyftsele är perfekta för detta. Om du vill besöka Oktoberfesten eller ett annat mer rustikt evenemang ska du inte välja dirndl-skor med klackar som är för höga eller för smala. Försök hitta en hälsosam kompromiss mellan elegans och funktionalitet.

Om du bär en längre dirndl-klänning kan du till exempel också ha mindre feminina skostilar promenadskorOavsett om det är bergskor eller träningsskor som är lämpliga att kombinera med dirndl är och förblir en smakfråga. För att undvika stilkonsekvenser rekommenderas det definitivt Råd från en kompetent traditionell modeförsäljare.

Hur man bär en Dirndl: 12 steg (med bilder) - wikiH
ipernity: Landhausstil Dirndl-stil-klänning - av Ingrid K. Bran
Dirndl + Bua traditionella skor OCHSE LE
Fashiontwins - H&M Clutch, Zara Shoes, Hugo Boss Bluse - Elegant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*