Diamant halsband

Diamant halsband

Det finns ett stort urval av olika smycken för halsen och dekolletén, från enkla halsband på pärlhalsband till diamanthalsband. Läderbälten och surferkedjor är mycket populära bland unga människor.

Halsband bärs av både kvinnor och män och är en av de mest populära smyckena genom tiderna.

Halsband

Framför allt bör halsband i alla tänkbara former, färger och längder nämnas här. Förutom korta kedjor som slutar några centimeter under nacken vid klyvningen och betonar detta optimalt, finns det också kedjor som är mycket längre och når under bröstet.

De mest populära halsbanden inkluderar klassiska tunna halsband, liksom silver och guld i olika längder. Här kan du fästa hängen i olika utföranden och därmed alltid ge kedjan ett nytt utseende. Dessa kedjor är vanligtvis stängda med ett lås på nacken. På samma sätt har pärlhalsband, mestadels i vitt, alltid varit populära hos många kvinnor eftersom de är tidlöst eleganta och snygga.

Halsband

Inte bara halsband utan halsband pryder också kvinnors halsar. Dessa är vanligtvis triangulära och mycket överdådiga eftersom de är försedda med många ädelstenar. Naturligtvis finns dessa också i den billigare versionen som kostymsmycken med strass eller liknande.

Diamanthalsband |  Meju
Simon G. 18K vitguldgraderande päronformad Diamond Neckla
Diamond Solitaire Necklace 1 karat Oval 14K vitguld |  Solitaire.
halsband, diamanthalsband, 14k gult guld trippel lager genomborrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*