Denim tunika outfit idéer

Denim tunika outfit idéer

För dig som är så bekant med att ha på dig tunikorna är de helt enkelt raka klippta långa toppar eller miniklänningar som du kan bära med leggings och jeans, eller bara som en miniklänning. Idag ska jag prata om en mycket snygg och ungdomlig typ av tunika, som är denim tunika. Liksom många andra jeansartiklar som denimkjol och jeansshorts är det väldigt enkelt att forma och ta av. Det kommer definitivt att se bra ut för dig om du är i bra form, men du kommer inte se dåligt ut alls även om du har lite magefett. Vad du ska se är några av de bästa idéerna i denim tunika-outfit jag har samlat. Nu ska vi hoppa in.

Blå denim långärmad tunika med svarta leggings och stövlar


källa

Som tidigare nämnts är ett väldigt typiskt sätt att bära tunikan att para ihop den med leggings för en lång och tunn look. Jag börjar den här listan med en sådan outfit. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en blå denim tunika med svarta leggings. Koppla ihop dem med bruna läderstövlar i läder och en handväska i brunt läder för att avsluta din outfit i stil.

Blå V-ringad tunika med svart läderjacka och utsvängda jeans

blå tunika med V-ringning med svart skinnjacka och utsvängda jeans
källa

Låt oss nu titta på en unik outfit som sannolikt får dig att sticka ut från mängden. För att forma denna outfit kan du bära en ljusblå otvättad tunika med mörkblå utsvängda jeans. Använd en svart skinnjacka för att hålla din outfit sval och mörk. Använd svarta läderstövlar med dina skor för att göra utseendet komplett.

Mörkblå lång denim tunika med manschettjeans

mörkblå lång denim tunika med jeans med muddar
källa

Detta är en väldigt avslappnad och snygg denim-on-denim-outfit. För toppen, använd bara en mörkblå, lång, knälång tunikatopp med krage. Koppla ihop den med mörkblå jeans med raka ben och ärmslut. Slutligen ha på dig ett par gröna sandaler så att klädseln ser mer avslappnad och luftig ut.

Ljusblå långärmad denimtunika med stamtryck

ljusblå stamtryckt långärmad denim tunika
källa

Om du är lite uttråkad av alla dessa solida färg tunikor, oroa dig inte eftersom jag har något speciellt och kreativt för dig här. Här är en ljusblå denim tunika med några stamtryckdetaljer i krageområdet. Koppla ihop klänningen med svarta mocka lårhöga stövlar för en extra feminin touch.

Knälång denim tunika med leggings och boho halsband

Knälång denim tunika med leggings och boho halsband
källa

För att se både elegant och unik ut, här är en outfit som har en boho-stil. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en knälång tunika av blå denim med ett långt boho-halsband. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta mockasko stövlar för att se ut som damer och smala.

Ljusblå tunika med knäppning med svarta leggings

Ljusblå tunika med knappar och svarta leggings
källa

Som du kan se från de tidigare kläderna är det bra och enkelt att bära en tunika med leggings att få dig att se längre och smalare ut. Här är en annan av dessa kläder. För att uppnå detta avslappnade och minimalistiska utseende, använd bara en ljusblå tunika med svarta leggings. Använd svarta läderstövlar i läder för att ge outfit en snygg touch.

Mörkblå knapp Långärmad, unwashed denim tunika

mörkblå långärmad tunika med knäppning framtill och otvättad denim
källa

Här är en mycket unik tunika som kan få dig att se bra ut oavsett om du bär den med leggings eller inte. Tuniken här är en mörkblå, halvblank denim tunika med bälte. Du kan helt enkelt para ihop den med svarta mockasko stövlar för ett glamoröst och lättillgängligt utseende.

Ljusblå midiklänning

ljusblå midiklänning
källa

För att se mer uppfriskande ut kanske du vill ge din outfit en ljusare nyans. För att uppnå detta utseende kan du bära en ljusblå tunika klänning med en jeansslips och nakna chokerhalsband. Bär klackade sandaler för skorna så att din outfit ser mer uppfriskande ut.

Blå denim tunika med en elfenbenfärgad handväska i läder

blå jeans tunika med elfenbenfärgad handväska i läder
källa

Här är en underskattad men ändå snygg business casual outfit som du kanske gillar. För att forma denna outfit kan du helt enkelt ha på dig en blå tunikaklänning med en denimknapp på framsidan. Koppla ihop den med en handväska av elfenben och ett par bruna mockafotremmar med klackar med öppna tå för att se uppfriskande och luftig ut.

Använd den med svarta leggings och ankelstövlar i brunt läder

svarta leggings och bruna stövlar i läder
källa

Här är ett annat mycket avslappnat utseende som ser tillräckligt bra ut för avslappnade hangouts. Du kan bara bära en blå långärmad tunikaklänning i denim med svarta leggings. För att ge lite mer klass till kläderna kan du bära ett par bruna läderstövlar för att komplettera kläderna.

Ljusblå långärmad denimskjortklänning

ljusblå långärmad denimskjortklänning
källa

Det här är en mycket minimal outfit som kan få dig att se vacker och tillgänglig ut. Jag skulle säga att det är ett väldigt typiskt tjej-granneutseende. För att uppnå detta enkla utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusblå denimskjortklänning med ett par beige mockaskor.

Mörkblå tunika med otvättad krage och basebollkeps

mörkblå tunika med otvättad krage och basebollkeps
källa

För dig som bara vill lägga till en liten pojkaktig och sportig touch till din outfit, vad sägs om att lägga till en basebollkeps till mixen? Du kan till exempel ha på dig en tunika med en blå denimkrage och korta stövlar av brun mocka. Bär nu en crepe baseball keps för att krydda kläderna lite.

Använd den med blå leggings och svarta läderstövlar

blå leggings och svarta stövlar i läder
källa

För att se feminin och unik ut, här är en mycket sällsynt outfit som består av blå strumpor. För att uppnå detta utseende kan du bära en blå denim tunika med blå strumpor. Använd svarta stövletter i läder för att komplettera utseendet.

Mörkblå tunikaklänning i denim patch

mörkblå tunika klänning med jeans patch
källa

För en vacker och snygg look kan du välja en jeans tunika som innehåller några snygga patchdetaljer. Med en vacker klänning som ser väldigt iögonfallande ut i sig, kan du enkelt kombinera den med svarta mockaskor för att komplettera en anmärkningsvärd outfit.

Mörkblå tunika med halva ärmar och knähöga stövlar av kamelmocka

mörkblå tunika med halva ärmar och knähöga stövlar av kamelmocka
källa

För en mer mogen look, här är en outfit som du kan bära som en affärs casual outfit. Outfiten består av en mörkblå tunikaklänning med halva ärmar och långa stövlar med kamelmockaklackar. Resultatet är ett snyggt och attraktivt utseende.

Hoppas du tycker att de här idéerna i tunika-outfit är användbara. För dig som älskar att bära jeans är listan ovan ett bra ställe att utöka dina idéer om jeanskläder ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*