Denim motorcykel väst outfit idéer

Denim motorcykel väst outfit idéer

Ofta är det jättekul att klä sig lite pojkigt. Ett av de bästa sätten att få ett pojkigt utseende är att bära en motorcykelväst i denim. Ibland kallar det den pojkvän denim väst, och du inser att det finns en god anledning att kalla det så. Som med många andra typer av västar är denimvästen inte så svår att forma. Det är nästan alltid lättare att lära sig att utforma ett föremål genom att titta på några bra vittnesmål. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några mycket bra outfitidéer för motorcykelvästar för dig. Låt oss titta på dem nu.

Blå denim motorcykelväst med stråhatt och vit t-shirt


källa

Låt mig börja den här fantastiska listan över pojkaktiga outfitidéer med en mycket unik och uppfriskande streetoutfit. För att forma detta utseende kan du bära en blå denim motorcykelväst över en vit ärmlös t-shirt. Kombinera dem med gråa skinny jeans och kala sandaler. Slutligen bär en stråhatt för att ge en uppfriskande touch till kläderna.

Blå denim motorcykelväst med t-shirt och grå jeans

blå denim motorcykelväst med tryckt t-shirt och grå jeans
källa

Här är vad du vill göra för att forma det här coola och attraktiva utseendet. Bär en vit grafisk t-shirt med en blå denim motorcykelväst över. Kombinera dem med grå skinny jeans med manschetter. Bär ett par kala sandaler till dina skor. Använd en ljusrosa läderhandväska för en feminin twist.

Blå jeansväst med grå t-shirt och prickig kjol

blå denimväst med grå tryckt T-shirt och prickig kjol
källa

Här är vad du behöver göra för att uppnå det flickaktiga utseendet som använder en kjol istället för jeans. Bär en grå grafisk tee med en blå denimmotoväst i lager. Koppla ihop dem med en svartvit vintage prickig minikjol. För skorna, ha på dig ett par svarta mockaskor för att se smala och ungdomliga ut.

Blå denim motorcykelväst med vit tröja och svarta jeans

blå denim motorcykelväst med vit tröja och svarta jeans
källa

För dig som vill se vackert och diskret ut samtidigt, här är vad du vill göra. Bär en vit långärmad stickad tröja med en blå lätt överdimensionerad blå motorcykelväst. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, använd ett par ankelstövlar av kamelmocka för att slutföra kläderna.

Grå linne med blå jeansväst och mörka skinny jeans

grå linne med blå jeansväst och mörka skinny jeans
källa

Detta är en annan street outfit som är så enkel, snygg och väldigt lätt att ta av. För att uppnå detta utseende, använd bara en grå linne med en blå överdimensionerad jeansväst över. Kombinera dem med mörkgrå skinny jeans. För skorna, ha ett par platta sandaler för att slutföra kläderna.

Ljusblå kort denim motorcykelväst med vit tunika T-shirt

ljusblå kort denim motorcykelväst med vit tunika T-shirt
källa

Att se luftig och snygg ut är att ha en tunikatopp en bra idé. Här är ett exempel på styling. För att forma denna outfit kan du bära en vit långärmad tunika-t-shirt med en ljusblå denimväst. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra det coola utseendet.

Ljusblå denimväst med gröna höghusar

ljusblå denimväst med gröna shorts
källa

För att se extra lång och smal ut kan du också ha höga shorts för att visuellt flytta midjan uppåt. Till exempel kan du bära en vit linne med en ljusblå jeansväst. Kombinera dem med ett par gröna, flytande mini-shorts. Använd ljusrosa klackar för att komplettera utseendet.

Vit poloklänning med denimväst

vit poloklänning med denimväst
källa

För att forma denna unika och uppfriskande outfit, här är vad du vill göra. Använd en vit, lite utsvängd minipolo

Vit linne med blå manschettrivna pojkvänjeans

vit linne med blå bundna pojkvän jeans
källa

Grå tröja med svart minirater kjol

grå tröja med svart minirater kjol
källa

Jeans motorcykelväst med mini shorts och remmar sandaler

Jeans motorcykelväst med mini shorts och remmar sandaler
källa

Överdimensionerad blå denimväst med rippade svarta skinny jeans

Överdimensionerad blå denimväst med rippade svarta skinny jeans
källa

Vit stickad tröja med motorcykelväst och stövlar i blå denim

vit kabelstickad tröja med blå denim motorcykelväst och stövlar
källa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*