Denim Maxi Kjol Outfit Idéer

När det gäller jeanskjolar tänker vi ofta på minikjolar i jeans. Det är ingen tvekan om att minikjolarna ser riktigt ungdomliga och uppfriskande ut. För att se mer feminin och unik ut, se till att prova denim maxikjolar. Som med minijeansen kan du enkelt utforma en maxi-denim kjol med vanliga och vita sneakers och du har redan en ganska snygg outfit. Men med Maxi kan du också bygga några mer sofistikerade kläder runt den. För att bättre visa dig hur du utformar det, ska jag visa dig en lista med riktigt fina denim maxi kjol outfit idéer. Låt oss komma in direkt.

Vit västtopp med himmelsblå maxikjol med knapptopp


källa

Som med andra typer av maxiklänningar kan detta se till att du ser riktigt smal och lång ut genom att bära den med en snygg topp. Du kan till exempel ha på dig en vit vest-top med en himmelsblå maxikjolskjorta med en knapp vänd. Använd ljusrosa remmar med öppna tår för att skorna ska se ännu smalare och mer ladylike ut.

Vit chiffongblus med V-ringning och en blå maxiklänning i denim

vit blus med chiffong-V-ringning och blå maxiklänning i denim med hög split
källa

Detta är en härlig business casual outfit att prova så länge din arbetsplats inte har en mycket strikt klädkod. För att polera bort den här outfit, para ihop den med en vit chiffongblus med v-ringning och en blå maxiklänning med hög del. Använd svarta mocka lårhöga stövlar för att skorna ska se super chic ut.

Vit knuten västtopp med maxiklänning i denim och choker-halsduk

vit knuten väst topp med denim maxiklänning och choker halsduk
källa

Om du är en som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form, är den här enkla och lågmälda sexiga outfit perfekt för att bara visa en liten del av ditt resultat. Kombinationen av en vit knytväst och en blå denimklänning är det perfekta sättet att polera denna look. Kombinera dem med en vit Converse med hög topp och en blå choker-halsduk för en snygg twist.

Vit t-shirt med ljusblå maxiklänning i denim

vit t-shirt med ljusblå maxiklänning i denim
källa

Ett av de enklaste sätten att bära en maxiklänning i blå denim är att bära den med en vit t-shirt. Det är allt. Men du måste vara mycket selektiv med tyg som den vita t-skjortan är gjord av och se till att den är av hög kvalitet. Det ensamma kan göra stor skillnad för ditt övergripande utseende. Använd svarta klackar med öppna tå för att göra skorna kompletta.

Vit axelbandslös blus med blå maxiklänning i hög split

Off shoulder-vitblus med blå maxiklänning i hög denim
källa

Att se ladylike och reserverad sexig är det ingen överraskning att jag pratar om den ikoniska vita axelblusen. För att skapa en ungdomlig och feminin outfit kan du bära en blå maxiklänning med hög split och ett par vita sandaler som passar perfekt till blusen.

Använd den med en vit blus och en ljusrosa tryckt kavaj

vit blus ljusrosa tryckt kavaj
källa

Detta är en mycket unik outfit som har en speciell konstnärlig känsla. För att uppnå det här coola utseendet, bär en vit blus med en ljusrosa och svart tryckt kavaj för toppen. Kombinera den med en blå maxikjol i denim. Använd svarta mockasko stövlar, en svart kopplingsväska och en svart filthatt för att se snygg ut och unik.

Grå halvärmad tröja med mörkblå maxikjol

grå halvärmad tröja med mörkblå maxi denim kjol
källa

Som du kan se från kläderna ovan kan en svart filthatt lägga till en snygg och konstnärlig touch till ditt övergripande utseende. Låt oss titta på en annan liknande outfit. Den här gången är det dock en mycket mysigare outfit som består av en grå halvärmad tröja och en marinblå maxikjolskjorta. Lägg till ett par vita sneakers och en svart filthatt i ekvationen.

Grå och svart randig västtopp med otvättad denim kjol

grå-svart randig väst topp med otvättad denim kjol
källa

Medan de flesta blå denim kjolar är tvättade och ser snygga och ungdomliga ut, kan man ibland få en uppvaskad blå denim kjol att få dig att se väldigt uppfriskande och unik ut. Kombinera till exempel den blå maxikjolen i denim med en grå och svart randig västtopp och bruna bandiga sandaler för ett uppfriskande och snyggt utseende.

Svart figur-kramad stickad tröja med en blå knapp på framsidan

svart, figur-kramande, förkortad stickad tröja med blå kjol fram
källa

Vid första anblicken ser det ut som en annan uppfriskande och mysig outfit. Men om du tittar noga är det här också en sexig lågmäld tack vare den lite beskurna toppen. För detaljer, använd en svart tröja med siffra och krama med en blå maxikjol. Använd ljusrosa oxfordskor för att se unika och ladylike ut.

Blå, lätt utsvängd maxikjol med en brun skinnjacka

blå, lätt utsvängd maxikjolskjorta med brun läderjacka
källa

Om du redan är väldigt intresserad av läderjackor, här är ett ganska kreativt och snyggt sätt att bära dem som du antagligen aldrig har provat förut. Använd en vit t-shirt med en brun skinnjacka för att klä upp denna outfit. Kombinera dem med en mörkblå maxikjol i denim med ett lätt utsvängt snitt. Använd vita sneakers för att slutföra kläderna.

Använd den med en grön tröja och en svart halvärmad kofta

grön tröja svart halvärmad kofta
källa

Detta är en väldigt intressant och snygg lagerlagring. En grå tröja och en svart halvärmad kofta är det perfekta komplementet till denna outfit. Kombinera dem med en mörkblå denim maxikjol och svarta läderstövlar för att se snygga och smala ut.

Ljusblå maxikjol med stickad tröja i grå och vitmönster

Ljusblå maxi-denim kjol med grå och vit mönstrad stickad tröja
källa

För en outfit som är väldigt bekväm att titta på, lägg i en grå och vit diamantmönstrad tröja med en avslappnad passform som topp. Koppla ihop den med en ljusblå maxikjol i denim. Använd vita sneakers för skorna för att hålla det mysiga och avslappnade temat konsekvent. Slutligen ha på dig en svart liten axelväska för att ge outfit en lite elegant touch.

Svartvit randig t-shirt & mörkblå maxikjol i denim

svartvit randig t-shirt och mörkblå maxikjol i denim
källa

Detta är ett väldigt enkelt men vackert utseende tack vare den ikoniska svartvita randiga långärmade t-skjortan. Kombinera t-skjortan med en mörkblå maxikjol i denim. Använd svarta läderstövlar för att skorna ska se smalare och snyggare ut.

Vit tröja med avslappnad passform och golvlång denim kjol

vit tröja med en axel och en lös passform och golvlång denim kjol
källa

Här är en mycket ladylike och uppfriskande outfit. Bär en vit bekväm stickad tröja med ena axeln på toppen. Kombinera den med en blå maxiklänning i denim. För skorna kan du bära ett par nakna sandaler med klack för att ge en uppfriskande touch till det här fantastiska utseendet.

Vit spetsbralette med en ljusblå maxikjol i denim med knapplås

vit spetsbralette med ljusblå denimaxikjol med knappfickor
källa

Om du vill umgås på stranden men inte vill ha en bikini är det här ett bra alternativ för dig. Bär en vit spetsbralett till toppen. Koppla ihop den med en ljusblå knappknapp maxi denim kjol och nakna sandaler för att se sexig och uppfriskande ut samtidigt.

Här är denim maxi kjol outfit idéer som jag vill dela med dig. För dig som letar efter ladylike och uppfriskande kläder bör listan ovan vara ett bra ställe att börja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*