Delade idéer för tonårspojkar

Delade idéer för tonårspojkar

Den föregående sammanställningen var för föräldrar till tonårsflickor, och idag delar jag några idéer för tonårspojkar. Hur utformar jag ett snyggt och bekvämt delat sovrum för tonåringar så att båda pojkarna blir nöjda med det? Här är några tips och idéer.

Färger och stilar

Ta först reda på vad dina pojkar gillar: färger, mönster etc., och glöm inte deras hobbyer och fritid. Vilket färgschema kommer du att använda? Neutral, monokrom för en modern känsla eller några neutrala med ljusa stänk? Vilken stil kommer dina söner att ha i sitt rum? Designa ett coolt, modernt utrymme i de färger som dina pojkar gillar. Var inte rädd för djärva nyanser eftersom tonåringar vanligtvis älskar dem. Gå på en mysig, modern gård eller en kantig, ultra-minimalistisk plats, prova en touch av industriell stil för en maskulin känsla, eller gör den delikat och inbjudande – det är helt upp till dina pojkar och vad de älskar.

Möbler och inredning

Om det inte finns tillräckligt med plats för två sängar kan du alltid välja en våningssäng. En inlärningszon är ett måste. Om du har lite utrymme bör du välja multifunktionella möbler eller väggbord som kan döljas. Skapa en cool tonårslounge där dina pojkar kan bjuda in sina vänner och ha kul. Glöm inte några dekorationer som gallerivägg, affischer och lampor och andra saker som dina söner gillar – låt dem lägga till sin egen inredning i rummet men gör det med stil. Hur kan du skapa ett gemensamt ungdomsrum med stil? Bläddra ner för att se alla exempel.

42 coola delade tonårspojkrum inredningsidéer - DigsDi
42 coola delade tonårspojkrum inredningsidéer - DigsDi
Pin på Cal
Pin på HEM - Boy Bedro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*