Delad gäst sovrum dekor

Delad gäst sovrum dekor

Om du har frekventa gäster är ett rum ett måste, men om det är en singel kan du bara ta emot en gäst. Om du har tillräckligt med utrymme, föredra ett sovrum med två enkelsängar eller till och med ett delat gästrum för flera personer. Hur kan du utforma ett delat rum så att det är snyggt och bekvämt för alla? Ta reda på hur mycket utrymme du har – räcker det för två eller tre sängar? Rummen är vanligtvis inte så stora, ofta på vinden, och du kanske inte har tillräckligt med utrymme för allt du vill placera. När det inte finns tillräckligt med utrymme är en våningssäng eller sängar en bra lösning på problemet. Här är några idéer för båda alternativen.

Enkelsängar

Om du har tillräckligt med utrymme, lägg bara två eller tre sängar i ditt rum. Sängarna kan vara dubbla eller enkla och deras utseende – precis som resten av heminredningen – beror bara på dina önskemål. Rummen fortsätter vanligtvis heminredningen. Så om du har en modern stil, fortsätt i gästrummet och så vidare, och du kan lägga till några tillbehör eller andra dekorationer och konstverk för att göra det mer speciellt. Designa ditt rum med olika textilier, placera några ottomaner och coola gardiner för att göra rummet mysigare.

Våningssäng

Våningssängar är en lösning för dig som inte har mycket utrymme – de är inte bara perfekta för barnrum, de kan också användas för vuxna. Välj en våningssäng när det är mycket begränsat. Om det finns tillräckligt med utrymme, placera flera. Några saker att tänka på: Det är vanligtvis lite mörkt runt våningssängar, så du behöver mycket naturligt ljus eller åtminstone flera ljusskikt. Det är en bra idé att installera några lampor strax ovanför varje säng. Du kan också hänga upp några gardiner för att göra varje säng privat. För det andra, tänk på hur dina gäster kommer att stiga och skapa en noggrann och bekväm stege. Det borde också finnas lite lagringsutrymme för gästernas tillhörigheter, så förvaringspallar, fönsterbrädor och liknande kan vara en funktionell och smart idé.

Star Wars-idéer för ett pojkrum - Lay Baby Lay |  Två enkelsängar gäst.
25 Coola delade gästsovrumsdekorationer - DigsDi
38 bästa idéer för delat gästsovrum - homeridian.com.
Detta skulle vara perfekt för ett gemensamt gästsovrum / kontor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*