Dekorera organisera barnrummet

Dekorera organisera barnrummet

Vi fortsätter att ge några råd om hur man organiserar ett barnrum och idag vill jag dyka in i hur man designar och möblerar barnrum, inte för de små och inte för tonåringarna. Om du har ett barn bör du skapa ett trevligt utrymme för dem så att ditt barn känner sig lyckligt och säkert när de återvänder till rummet. Hur fungerar det?

Oavsett vilken stil och vilken inredning du väljer bör ett barnrum ha en sovplats, en arbetsplats, en lekplats samt ett elegant organiserat skåp och förvaringsutrymme. Låt oss titta närmare på dem.

Sovzonen

Gå hit för maximal komfort och mysighet, gör det till ditt barns privata hörn där de kommer att känna sig avslappnade. Sängen spelar huvudrollen här: den ska vara bekväm och söt och naturligtvis markera rummets dekoration. Det kan vara mycket kreativt: husformat, lastbilformat eller båtformat. Lägg till en baldakin om det är ett litet prinsessrum eller din pojkes favoritaffischer på väggen och en lekfull lampa på sängbordet.

Studiet och det kreativa området

Barn älskar att skapa, rita, måla, göra vad de vill! Och de måste också studera lite, så det borde finnas ett studieutrymme. Ett skrivbord med förvaringsutrymme, en bekväm stol eller en bänk är bra idéer för alla rum. Håll dem i samma stil som hela rummet. En annan bra idé är ett långt skrivbord på väggen: det är mycket platsbesparande och perfekt för delade rum. Ditt barn kan också bjuda in vänner och alla har tillräckligt med skrivbord.

Omfattningen

Lek är en av de viktigaste sakerna i ditt barns liv. Så skapa en bekväm zon där den kan spela och bjuda in små vänner att spela tillsammans. Om du har tillräckligt med utrymme kan du skapa ett separat lekrum. Om inte, lägg till ett spelhörn i speldekoren. De mest populära föremålen för ett lekhörn är en tipi, ett skrivbord eller en tavla för att rita och designa, olika leksaker, ett lekekök etc. Här beror allt på ditt barns smak och önskemål.

Ordna en barns garderob

När du har dekorerat hela föregående rum återstår bara en fråga: var kommer ditt barn att hålla alla sina kläder och skor? När du har tillräckligt med utrymme, skapa en garderob eller inbyggd garderob och lägg till hyllor, galgar, krokar och hållare. Om inte finns det en trendig lösning – en provisorisk garderob som gör att kläder och skor blir en del av inredningen. Glöm inte att placera en skänk för mindre saker.

25 Idéer för att dekorera barnrum för barnrum Markera kreativa.
Väggdekorationer med leksaksbilar, barnförvaring och organisationsidéer.
Väggdekorationer med leksaksbilar, barnförvaring och organisationside
28 geniala idéer och hack för att organisera ditt barns rum - fantastiskt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*