Dekorera ett Boho Chic sovrum

Dekorera ett Boho Chic sovrum

Boho chic-stilen är en av de mest populära stilarna idag, och vi ser den överallt: i hem- och evenemangsdekor, i kläder och accessoarer. Om du älskar den här stilen kan du lägga till detaljer i din interiör eller till och med omforma hela lägenheten med en fri anda. En boho-chic interiör kan lägga till marockanska, zigenare eller folkliga accenter eller alla tillsammans. Här är några idéer för att lägga till boho chic stil i ditt sovrum.

Vävda och flätade detaljer

Vävda och flätade accenter är karakteristiska för boho-chic rum. Att lägga till dem i ditt sovrum är ett enkelt sätt att skapa en stil och stämning. Du kan välja korg- och rottingmöbler efter eget val – nattduksbord, pallar, bänkar. Prova jute-mattor och konstverk, få gott om korgar – både för förvaring och för att hänga på väggen. Om du har lampor, välj korglampskärmar som enkelt skapar det stämning du vill ha. Använd alla dessa föremål tillsammans eller bara några av dem – det blir väldigt boho-esque!

textilier

Textilier är det mest populära sättet att lägga till en boho-känsla i alla rum eftersom de inte kräver mycket pengar och lätt kan bytas när som helst. Boho-chic sängkläder med olika tryck och boho-chic tryckta kuddar är perfekt för att omedelbart förvandla din säng till en boho-liknande. En tofsad överkast eller en kantad marockansk bröllopsfilt är en bra idé för ett elegant utseende. När det gäller gardiner, föredra vita och luftiga tyger. Om du vill ha mattor, välj folkkanter och tofsar eller marockanska mattor.

Inlagd grön

Det finns inget boho-rum utan grönt eftersom den här stilen är mycket förknippad med naturen. För att liva upp och slutföra ditt boho-utrymme kan du ta krukväxter, suckulenter och kaktusar. Rockneutrala eller boho-målade planteringsmaskiner eller måla dem själv för att lägga till en personlig touch. Lägg till några av dina kläder och tillbehör för en boho-känsla – hattar, halmväskor, sandaler och andra – och känn den fria andan!

35 Charmiga Boho-Chic sovrumsdekorationsidéer - fantastisk DIY.
Bohemian Style Boho Style Decorating - Boho Decor - Bohemian.
25 enkla sätt att dekorera ett Boho Chic sovrum |  Rumsinspiration.
30 Bohemian Decor Ideas - Boho Room Style Decorating and Inspirati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*