Dekorera ditt hem med sommarblommor

Dekorera ditt hem med sommarblommor

Ah, de sommarblommorna! När vi andas in dess aromer inser vi att det är sommar och njuter ännu mer. Av denna anledning har vi idag samlat olika idéer om hur du kan dekorera ditt hem inifrån och ut med dessa blommor.

Bestäm vilken typ av dekoration du vill ha: ett mittpunkt, ett blomsterarrangemang i vissa behållare, krukväxter i vackra utomhusplanteringar och så vidare. När du väljer dina containrar, var uppmärksam på stilen – är ditt rum rustikt, boho, modernt eller skandinaviskt? Ska du ta med en bordslöpare med blommor eller en hel grupp vaser och flaskor? Nu när du har bestämt dig för dessa punkter kan du skapa dina vackra arrangemang för vilket rum du vill.

Att hälla blommor i vaser, skålar, glas eller vintageflaskor är en vanlig idé och det gör alla. Hur kan du göra ett sådant arrangemang mer kreativt? Lägg till bär eller välj en nyckfull vas eller en hel serie matchande eller felaktiga vaser så kommer ditt arrangemang att sticka ut. Lägg till en rustik touch och placera blommorna i en hink eller till och med en vattenkanna eller säckväv. Plantera dem i korgar eller träplanterare och dekorera din balkong, veranda eller trädgård. Att ta en dörrkrans av sommarblommor tar inte lång tid, men det är så vackert! Leta efter ljusare och mer sommarliga idéer nedan!

Ta med varmen på sommaren inomhus - Crouch Florist Blog - Crouch.
30 bra idéer för hur du kan dekorera ditt hem med sommarblommor.
Dekorera ditt hem för sommaren!  #HomeGoodsHappy |  Blomma.
32 idéer för att dekorera ditt hem med sommarblommor |  Dekor, vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*