Dark Moody Badrumsmönster

Moody inredning blir allt populärare och fler och fler designers rockar på den. Vi älskar mörka rum eftersom de är avkopplande, mystiska, iögonfallande och annorlunda. Det handlar inte om den ljusa estetiken, det handlar om skuggor och mörk skönhet. Idag vill jag inspirera dig att dekorera ditt badrum i mörka, atmosfäriska färger och du kommer aldrig ångra det oavsett vilken stil du väljer.

De flesta atmosfäriska mörka badrummen är gjorda i minimalistiska, moderna, wabi sabi, art deco och industriella stilar, eftersom dessa stilar ser fantastiska och naturliga ut i mörka färger. Lägg till en touch av rustik eller vintage stil för ett snyggt snarare än tråkigt utseende. Låt oss titta närmare på hur du gör ditt mörka badrum tydligt.

Handfat utrymme

Välj din stil och ha den i åtanke när du dekorerar. Du kan välja mörkgrå, brun eller svart kakel eller sten för ett strukturerat utseende. Betong går också bra om det är lynnigt och träskåp och bänkskivor ger en sofistikerad touch. Om du har råd med det, gå till bänkskivor i svart marmor eller till och med väggar, kommer du att älska dem. En spegel kan också lägga till stil i rummet och till och med göra det om det är en imponerande vintage inramad eller en stor minimal. Mörka rum behöver extra ljus. Så när du dekorerar, kom ihåg att använda hängen och dolda lampor i spegeln och under lådorna.

Dusch och bad

Klä din dusch och ditt badområde med mörk kakel eller sten för funktionalitet, eller så kan det vara mörk betong för hållbarhet. Medan de flesta duschar är inredda på ett lakoniskt och minimalistiskt sätt, kan och bör badområdet vara din fantastiska kontaktpunkt i badrummet. Rock fantastiska kopparbadkar i vintage stil för att göra ett uttalande eller ett svart stenbadkar för en avkopplande spa-känsla. Överväg att ha några fönster eller mycket ljus annars kommer ditt mörka badrum att se mindre ut än det är. Sätt ljus runt badkaret för ett elegant utseende och en avkopplande touch.

Mörka färger används ofta för manliga utrymmen. Så om du vill ha en är det här ditt alternativ. Liva upp ditt badrum med krukväxter och blommor för ett elegant utseende. Använd koppar- och mässingsdetaljer för att ge ditt mörka badrum ett elegant utseende. För att inte hålla det tråkigt är det bara att leka med texturer och använda naturliga material som trä, sten och marmor.

44 Helt fantastisk mörk och lynnig badrock
Mörka lynniga badrumsdesigner som imponerar (25)  Badrumstrender.
32 Dark Moody badrumsdesigner som imponerar - DigsDi
44 Helt fantastisk mörk och lynnig badrock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*