Cropped Wide Leg Pants Outfit Idéer

Cropped Wide Leg Pants Outfit Idéer

Skurna vidbyxor, byxor eller gauchobyxor – du heter det vad du vill, men denna modetrend är här för att stanna. Om du är trött på skinny jeans och jeans i allmänhet, bör du definitivt byta till baggy byxor.
Om du har undrat hur du utformar dem, låt mig berätta något för dig. Dessa byxor är som midikjolar. De passar perfekt med fotkängor, läderjackor och rockar. Det spelar ingen roll om du väljer dessa vackra breda byxor, du kommer att känna dig bekväm och super stilig. Framåt, här är några av de bästa outfitidéerna jag kan komma på för dig. Låt oss ta en titt.

Svart och vit kombination

vidbyxor svart vit
källa
Svart och vit kombination är evig. Du kan utforma den för vinter- eller sommartid – oavsett årstid ser du elegant ut och mycket polerad. Den här bloggaren valde en elegant svart kavaj, vita byxor och svarta remmar. Det är en avslappnad och sofistikerad mix samtidigt.

Kamelinspiration

vida ben shorts kamel
källa
Som jag nämnde tidigare kan vidbyxor vara din favorit oavsett vilken tid på året. Så den här tjejen bestämde sig för att para ihop den med en kamelnallebjörnrock och matchande spetsiga klackar. Det här utseendet kan vara din nya arbetskläderinspiration.

Allt i vitt

vidbens shorts helt vita
källa
Alla vita utseende är vackra, smickrande och inte så lätta att bära. Speciellt om du reser med buss, tåg eller på vintern. Men om inget av dessa beskriver dig, så är det här utseendet du definitivt bör gå efter. Vit tröja, byxor och bruna mockaskor – en underbar vårkombination!

Olive Cropped Wide Leg Pants

vida shorts, oliv
källa
Att kombinera olivgröna byxor med den vita tröjan är en perfekt idé. Kombinationen ser raffinerad och polerad ut. Du kan skapa detta utseende för arbetstid, eleganta middagar eller affärsmiddagar eller möten. Fyll på allt med remmar och sandaler och en svart axelväska.

Marinblå vidbyxor

Marinblå shorts med vida ben
källa
Blue Navy Shade är väldigt inspirerande att bära på sommaren. Du kan utforma den med vilken topp du helst vill. Denna bloggare valde denna vackra och romantiska vita blus. Kilar gör denna outfit redo för en sjösäsong.

Mocka trenchcoat

Mockashorts med vida ben
källa
Trenden med att bära mockaföremål fortsatte i några år. Du kan bära mocka med något annat material och det är en charm med det. Du kan utforma din trenchcoat som den här modefotografen och bloggaren – med vida shorts i ljusbeige och matchande fotkängor.

Rufsiga byxor

korta byxor med volangsvängningar
källa
Om du är intresserad av att ha på dig något unikt och intressant, låt mig visa dig dessa väskiga byxor. Mörkblå satinbyxor har en volang på sidan, vilket gör att de ser smickrande men också väldigt fashionabla ut. Den bästa kontrasten uppnås med vita detaljer – låt din tröja och mulor vara i denna grundläggande ton.

Kaki byxor och randig topp

khaki shorts med vida ben
källa
Kaki är en färg mellan brun och beige. Det används vanligtvis för militära ändamål, men det hade också hittat sig i mode. Du kan kombinera dina vidbensbyxor med en axelbandslös randig svartvitt topp och vita mockasiner.

Detaljer för blommigtryck

vida shorts med blommor
källa
Blommor för våren är alltid en bra idé. Även om det kan verka som en kliché, är butikerna fyllda av detta tryck. Du kan para ihop dina shorts med breda ben och blomma stövlar och en blomma. Jackan är gjord av samma material som byxorna, så det verkar som en byxdräkt.

Förpackad pyjamasstil

breda ben klippta kokkärl insvept
källa
Att ha på sig siden från topp till tå verkar som om du gick ut i din pyjamas. Det är dock extremt trendigt att bära denna kombination. Det helt svarta utseendet med en wrapblus och svarta, förkortade byxor är perfekt för vardagskläder. Gå efter det här utseendet varje gång du vill känna dig bekväm.

Pastellkraft

vida shorts kort lila
källa
Aimee Song från Song of Style-bloggen var en av de första tjejerna som provade pastelltrenden. Och naturligtvis älskade hon det. Hon bär en matchande lila outfitkombination som avslappnad och sofistikerad. Lila, breda byxor passar perfekt med genomskinliga silverpumpar med cap-toe och en matchande frillblus. Glöm inte den trendiga genomskinliga väskan!

Sjömansinspirerad

sjömaninspirerade beskurna byxor med vida ben
källa
Mörkblå byxor med sidoknappar i guld är ihop med en randig topp – en perfekt kombination inspirerad av sjömän, eller hur? Jag älskar det här utseendet och jag tycker att det är fantastiskt för den varma sommartiden. Du bör välja den här korgpåsen eller byta till en halmpåse. De är båda i trend för sommarsäsongen.

Statement stövlar

korta vidbenstövlar, röda stövlar
källa
Rött kanske inte är lätt att utforma. Men om du kombinerar det med vitt kan du inte gå fel. Att lägga till ränder till allt detta kan bara vara ett plus. Röda stövlar med spetsiga tår gör definitivt ett uttalande i denna outfit. Du kommer att se kraftfull och mycket affärsmässig ut när du utformar dina artiklar så här.

Babyblå topp

genvägs vida byxor babyblå topp
källa
Den babyblå ruffle på toppen med en axel ser väldigt smickrande och somrig ut. Om du undrar hur man utformar det, här är ett förslag. Kombinera svarta byxor, remmar i sandaler och en vit axelväska. Du får ett fantastiskt utseende på mindre än tio minuter.

Snyggt och avslappnat

korta byxor med brett ben chic casual
källa
Leandra Medine är känd för sin specifika och unika stil och sätt att klä sig på. Med denna outfit var hon dock helt reserverad. Den beige och vita kombinationen är perfekt för vardagen. Beskurna byxor med breda ben verkar väldigt bekväma. Tveka inte att bära dem för avslappnade tillfällen.

Alla äggskal är vita

vidbensshorts äggskal vit
källa
Om du undrar vad du ska ha på dig istället för den snövita färgen, gå till den vita färgen på äggskalet. Kombinera alla dina saker och voila! Du har ett bra vardagligt utseende.

Pufferjacka

kortklippt byxpuffer med breda ben
källa
Dessa typer av varma jackor var på höjden av sin popularitet förra vintern. Inte konstigt när du tänker på att de är varma och smickrande samtidigt. Tveka inte att välja en av dessa och forma den med dina culottes.

London utseende

vida shorts kort London
källa
Londons mode är excentriskt och alltid överraskande. För mig är allt positivt. Den här modebloggaren hade röda och orange kordfloybyxor, en vit tröja och en svart skinnjacka. Retro sandaler är snygga, men du kan byta dem mot eleganta klackar.

Mjukrosa

vida shorts, delikat rosa
källa
Mjukrosa är en fantastisk färg för sommaren. Du bör följa trenderna och para ihop dina känsliga rosa vidbyxor med en kashmirtröja i samma färg. Detta kan vara din nya arbetskläderinspektion.

Camel Cropped Wide Leg Pants and Leather Jacket

korta byxor med brett ben kamel svart
källa
Kamel och svart är min favoritkombination just nu. Det ser bra ut och är så snyggt. Du bör återskapa det här utseendet genom att lägga till ankelkängor med ormskinn och en vanlig vit t-shirt.

Jag hoppas att du gillade dessa outfitidéer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*