Cropped Bomber Jacket Outfit Idéer

För att se smal, snygg och avslappnad är en kort bomberjacka en av de bästa sakerna som kan hjälpa dig med detta. Det är i grunden en kort och vanligtvis smal passande version av bomberjackan som låter dig visuellt flytta midjan uppåt. Liksom andra bomberjackor är den förkortade versionen väldigt lätt att forma och ta av. Om du inte har någon aning om vad du ska göra med det, koppla bara ihop det med en skjorta och jeans så blir du förvånad över hur bra du ser ut. För att göra stylingen enklare för dig har jag sammanställt några mycket trevliga outfitidéer för korta bomberjackor till dig. Låt oss titta på dem nu.

Röd beskuren bomberjacka med svarta jeans i smal passform


källa

För att starta den här listan över snygga och lite pojkaktiga outfitidéer, låt mig börja med ett ganska unikt affärsavslappnat utseende. För att forma denna outfit kan du bära en vit grafisk tee med en röd beskuren bomberjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta jeans med smal passform. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Mörkblå, kortklädd bomberjacka med vita byxor med vida ben

Mörkblå, kortklädd bomberjacka med vita byxor med vida ben
källa

För att uppnå denna söta och lågmälda sexiga outfit, här är några saker du kan göra. Till toppen kan du bära en svartvit randig kort t-shirt med en mörkblå beskuren bomberjacka. Kombinera dem med vita vidbyxor för att se luftiga och snygga ut. Bär ett par vita sneakers och en svart läderhandväska för att göra det coola utseendet.

Svart bomberjacka med ankeljeans och ljusrosa klackar

svart bomberjacka med ankeljeans och ljusrosa klackar
källa

Här är en mycket snygg, nästan helt svart outfit som kan få dig att se tunn och tunn ut. Till toppen kan du ha på dig en svart slim fit-tröja med en svart beskuren bomberjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för att skorna ska se eleganta och feminina ut.

Grön beskuren bomberjacka med grå t-shirt och smala jeans

grön shortcut bomberjacka med grå T-shirt och smala jeans
källa

Om du måste välja en färg för att representera bomberjackan är det troligt att grönt är en viss färg. Här är en fin grön bomberjacka som är ihop med en grå t-shirt. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Bär ett par vita sneakers med låg topp för att komplettera utseendet.

Mörkblå, kortklippt bomberjacka med vit älsklingstopp

Mörkblå, kortklippt bomberjacka med vit topp
källa

Det här är en ungdomlig och snygg street outfit som är super lätt att ta av. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du helt enkelt bära en vit älsklingstopp och en mörkblå kort och smal bomberjacka. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. Bär ett par vita låga sneakers för att slutföra kläderna på ett rent och uppfriskande sätt.

Grön beskuren bomberjacka med vit midikjol

grön, kortvarig bomberjacka med vit, figurkramande midikjol
källa

För dig som vill se reserverat sexigt ut på kontoret, här är en outfit du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende, bär en vit beskuren t-shirt med en vit bodycon midikjol. Koppla ihop dem med en grön beskuren bomberjacka för att skapa fina lager. För skorna, ha ett par vita sneakers för att slutföra kläderna.

Ljusgrå kort bomberjacka med blå minikjol

ljusgrå kort bomberjacka med blå minirater kjol
källa

Detta är en fantastisk outfit som kan få dig att se sexig och naturligt reserverad ut. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå tvådelad miniskridsklänning som bara kräver att du visar lite hud i midjan. Koppla ihop dem med en grå, kort bomberjacka och ett par svarta mockaskinnlårhöga stövlar för att göra det coola utseendet.

Grå bomberjacka med blå utsvängda jeans

grå bomberjacka med blå utsvängda jeans
källa

För att göra dig extra smal kan du bära byxor eller utsvängda jeans, eftersom det kan göra att dina ben ser ganska långa ut. Till exempel kan du bära blå flared jeans med en grå t-shirt och en mörkgrå kort bomberjacka. Koppla ihop dem med svarta klackar för att slutföra utseendet.

Svart beskuren bomberjacka med ljusblå jeans med raka ben

svart, beskuren bomberjacka med ljusblå jeans med raka ben
källa

Att se vacker och ungdomlig ut är att bära mamma-jeans ett mycket effektivt sätt att göra just det. För att uppnå detta utseende kan du bära en grå t-shirt med en svart beskuren bomberjacka. Bär den med ljusblå skyskrapamamma jeans och svarta mockaskor för att avsluta din outfit i stil.

Grå jacka med svart tröja och mörka jeans med manschetter

grå jacka med svart tröja och mörka jeans med manschetter
källa

För att uppnå denna enkla och attraktiva outfit kan du bära en svart tröja med en grå kort bomberjacka och en grå och vit rutig halsduk på toppen för att skapa några fina lager. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Bär ett par svarta korta stövlar med öppet läder för en snygg och elegant touch.

Ljusrosa kort bomberjacka med svarta, beskurna smala jeans

Ljusrosa kort bomberjacka med svarta skinny jeans
källa

För att uppnå denna snygga och eleganta outfit, här är några saker du kan göra. Bär en svart avslappnad t-shirt och en ljusrosa beskuren bomberjacka till toppen. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans för att se långa och smala ut. Använd ett par vita låga sneakers för att skorna ska se extra uppfriskande ut. Slutligen lägg till en svart axelväska i läder för en elegant touch.

Grå bomberjacka med svart mini-skiftklänning

grå bomberjacka med svart miniklänning
källa

För att se snygg och minimalistisk ut, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär bara en svart mini-skiftklänning med en grå beskuren bomberjacka. Koppla ihop dem med ett par vita låga sneakers för att komplettera outfit på ett ungdomligt och uppfriskande sätt.

Här är de korta idéerna för bomberjacka-outfit som kan hjälpa dig att se snygg och smal ut. Testa dem så blir du förvånad över hur lätt det är att dra av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*