Crazy Pastel Pink Green Apartment

Crazy Pastel Pink Green Apartment

Architektur- und Innenarchitekturpraxis Reutov Design har föreslagit en färgstark, mexikanskinspirerad lägenhet i New York City. Med terrakottarosa och gröna verkar interiören av denna värld, där designmöbler möter ett landskap kaktusar. Ägarna till lägenheten är ett ungt par som tilldelade Reutov Design fullt ut att utforma lägenheten. Denna lägenhet är en möjlighet att glömma vardagen och hjälpa dig att ta en paus från den bullriga metropolen.

Gästerna hälsas av en pastellgrön dörr som öppnar sig för en tvåfärgad interiör som mestadels består av grönt och rosa – grönt för golvet och några pelare, medan rosa används på väggar och tak. Mjukheten hos dessa två pastellfärger återspeglas i möblerna, som huvudsakligen består av glödlampor. Från en bubblande grön Roche Bobois-soffa till minimala lampor, tar designen av denna lägenhet hänsyn till varje detalj. Terrazzo-diskar och lutningsväggar är ytterligare designelement som utgör rummet.

Ett av de viktigaste elementen i interiören är kaktusar. Detta är en kosmisk växt med en unik design. Kaktusarna finns i alla storlekar och typer i planteringsmaskiner och på bilder i lägenheten. Från ingången till köket till sovrummet är dessa växter designpersoner. Alla kaktusar är olika. Alla har sin egen form, sin egen nyans. I en kreativ tolkning avbildade formgivarna en kaktus i form av kolumner. De har olika färger och former och är kaotiska på de mest oförutsägbara platserna, precis som i naturlandskap. Ta en titt på denna ovanliga och djärva lägenhet och bli inspirerad!

Crazy Apartment Interior Design av modedesigner - DigsDi
Moderation be Damned: 12 Times Crazy Colors Looked Crazy Good.
Shabby Chic Patterns Digital Paper Romantisk Vintage pastellrosa.
Crazy Apartment Interior Design av modedesigner - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*