Crate möbler idéer

Crate möbler idéer

Om du gillar rustik och industriell design är låd- och pallmöbler precis saken för ditt hem. Du kan göra sådana delar själv och cykla upp några övergivna lådor eller pallar, vilket innebär att de blir gröna. Vill du ha lite inspiration? Här är några häftiga idéer från Pinterest!

Lådhyllor och ställ

En hylla eller rack är det första du tänker på när du ser en låda. Du kan helt enkelt fästa en låda på väggen för att använda som en hylla eller klippa ihop ett par lådor och lägga dem på hjul för en mobil enhet, eller bygga en hel stor hylla med lådor – horisontellt, vertikalt eller båda runt det som en förvaringsenhet och rumsavdelare att använda. Du kan färga, måla eller bara måla kanterna på lådorna så att de ser svalare ut och matchar ditt interiör.

Spjällbord och skrivbord

Att bygga ett skrivbord eller låda är ganska enkelt: använd dem som bas eller ben, och de erbjuder också massor av lagringsutrymme – vanligtvis är det öppet utrymme, men du kan lägga till dörrar också. Du kan också göra ett soffbord ur lådor – fästa flera bitar ihop, fläcka eller måla dem och lägg till rullar för enkel användning. Om du behöver en mindre bit – ett sidobord eller slutbord – ta en enda låda och lägg den ovanpå hårnålsbenen och voila!

Övriga bröstmöbler

Lådor kan användas för att göra en ottoman, fotpall, sängbord, lådor, säng och många andra möbler – varje bit erbjuder förvaringsutrymme, vilket är fantastiskt. Ta en titt på idéerna och bli inspirerad! Om du vill ha några DIY-projekt för att förverkliga några av dessa objekt, klicka här.

Titta på dessa otroliga möbleridéer av trälåda |  Trä.
Plastkassastolar 25 Idéer |  Öllåda, lådabord.
Hur man gör 14 trälådor för möbeldesign.
trälåda besatthet ger coola DIY möbler idéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*