Cowboy Belt Outfit Idéer

Cowboy Belt Outfit Idéer

Idag ska jag prata om hur man stylar cowboybältet, vilket kan ge mycket stil och seghet i din outfit. För de av er som inte är så bekanta med cowboybältet är det i grunden ett tufft läderbälte med ett överdrivet silver- eller guldspänne. Det är inte så svårt att utforma det. Du kan i grunden para ihop den med vilken streetoutfit du helst och du kan lägga till mycket seghet i ditt utseende direkt. För att visa dig fler sätt att utforma det har jag sammanfattat några riktigt fina idéer för cowboybältekläder till dig. Låt oss titta på dem.

Grå tröja med svarta, rippade skinny jeans och cowboybälte


källa

Som nämnts tidigare passar ett cowboybälte perfekt med jeans. Du kan till exempel ha på dig en grå tröja med svarta skinny jeans. Bär ett svart och silver cowboybälte så att klädseln ser hårdare och snyggare ut. Använd svarta läderstövlar för att komplettera outfit med en särskilt snygg touch.

Svart och vit blus med djup V-ringning och cowboybälte

Svartvit blus med djup V-ringning och cowboybälte
källa

Du kan också använda ett cowboybälte som en del av ett super chic utseende. Detta skapar en intressant kontrast mellan bältet och de eleganta bitarna. Du kan till exempel ha på dig en svart och vit blus med en djup V-ringning, svarta smala byxor och ett svart cowboybälte. Komplettera utseendet med svarta spetsiga klackar.

Grå T-shirt med V-ringning och svart cowboybälte med nitar

grå V-ringad t-shirt och svart cowboybälte med nitar
källa

Ett cowboybälte är särskilt användbart när du vill förvandla en snygg streetoutfit till en mer iögonfallande. Till exempel ser denna outfit, som består av en grå V-ringad t-shirt och svarta skinny jeans, inte så attraktiv när de är utan det svarta dubbade cowboybältet. För skorna kan du bära svarta och vita sneakers för att komplettera kläderna vardagligt.

Bär den med en kort blus med vita klockärmar och en svart, högskalad maxikjol

vit, kort snittblus med klockärmar och svart, högskalad maxikjol
källa

Detta är en annan super chic outfit som ser tillräckligt bra ut för att användas för en fest eller en semi-formell händelse. För att uppnå detta utseende kan du bära en kort blus med vita klockhylsor och para ihop den med en svart högpartisk maxikjol. Kombinera dessa bitar med ett svart cowboybälte och svarta stövlar i läder för att se extra snygga ut.

Svart t-shirt med djup V-ringning och långa ärmar, blå jeans och cowboybälte

svart, lågslungad, långärmad V-ringad t-shirt, blå jeans och cowboybälte
källa

För er som har lagt mycket ansträngningar för att komma i form, här är en outfit som kan visa upp ditt resultat lite genom att visa upp din hud och kurvor. Bär en svart långärmad bodycon-t-shirt med djup v-ringning för att forma detta utseende. Koppla ihop den med blå jeans med raka ben och ett svart cowboybälte. Använd svarta spetsiga tåklackar för att göra utseendet komplett.

Använd den med en svart skinnjacka och blå skinny jeans

svart skinnjacka och blå skinny jeans
källa

För att se enkelt och snyggt ut kan du bära en vit t-shirt med en svart skinnjacka till toppen. Koppla ihop dem med blå skinny jeans och ett svart cowboybälte. För skorna kan du bära vita sneakers för att se avslappnad och snygg ut. Om du vill se ännu snyggare ut, är det ännu bättre att bära svarta läderstövlar.

Ljusrosa mini-slida klänning i boho-stil med svart cowboybälte


källa

För ett vackert och konstnärligt utseende kan du bära en blekrosa mini-mantelsklänning i boho-stil. För att göra midjan lite mer märkbar och se lång och smal ut kan du linda klänningen med ett svart cowboybälte. Avsluta med ett par nakna sandaler och en svart floppy hatt för att klara outfit.

Vit maxiklänning med knäppning och skjortklänning med svart bälte

vit maxikjortklänning med knappar och svart bälte
källa

Detta är en vacker outfit som du definitivt kan ha på dig på kontoret. Det är en outfit som är full av karaktär. För att forma denna outfit kan du bära en vit maxiklänning och ett svart cowboybälte över den. Koppla ihop den med orange sandaler och en vinröd kantad väska för att se mer elegant och unik ut.

Använd den med en ribbstickad tröja med svart halsringning och mittkalvstövlar


källa

Ett cowboybälte kan också användas som en liten dekoration för en platt, helt svart outfit. Till exempel kan du bära en svart ribbad tröja med en halsringning och svarta skinny jeans. Bär ett svart och silver cowboybälte för att krydda din outfit lite. När allt kommer omkring kan ett par svarta mittkalvskinn verkligen få din outfit att se mycket snyggare ut.

Ljusrosa t-shirt med ljusblå denimshorts


källa

Denna outfit är en fantastisk demonstration av ordspråket ”less is more”. Outfiten består av enkla bitar inklusive en ljusrosa T-shirt, denim-shorts, ett svart cowboybälte och grå läderstövlar. Dessa bitar fungerar bara perfekt tillsammans och resultatet är fantastiskt.

Röd figurkramande tröja med ljusblå skinny jeans

röd figur-kramad tröja med ljusblå skinny jeans
källa

För att se ljus och enkel ut kan du bära en ljusröd bodycon-tröja till toppen och para ihop den med ljusblå skinny jeans och ett svart cowboybälte. Bär ett par svarta oxfordläderskor för skorna för att hålla klädseln minimal och ren.

Blå jeansjacka med svart cowboybälte

blå jeansjacka med svart cowboybälte
källa

För att krydda din helt svarta outfit är ett bra alternativ att lägga en blå jeansjacka över din topp. För att forma denna outfit kan du bära en svart v-ringad topp och en blå jeansjacka för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans, ett svart och silver cowboybälte och svarta mittkalvskinn för att komplettera outfit i stil.

Guld cowboybälte med orange och rosa rutig skjorta

gyllene cowboybälte med orange och rosa rutig skjorta
källa

För att uppnå ett mysigt och snyggt utseende, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en rosa och orange rutig pojkvänskjorta med pojkvänjeans och ett guld cowboybälte. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar och en ljusgrå basebollkeps för att komplettera outfit i stil.

Svart romperdräkt med cowboybälte och läderjacka

svart romper kostym med cowboybälte och läderjacka
källa

För ett snyggt lager i lager kan du para ihop en svart romper med en svart skinnjacka för toppen. För att få din midja att se mer framträdande ut kan du bära ett svart cowboybälte för att linda din romper. Bär ett par svarta balettlägenheter för att skorna ska se feminina och snygga ut.

Svart ribbad midiklänning med tröja med cowboybälte

svart ribbad tröja midiklänning med cowboybälte
källa

Detta är en mycket mysig och intressant outfit. För att forma detta utseende, använd en svart ribbstickad midi-tröja klänning och para ihop den med en matchande ribbstickad halsduk. Koppla ihop dessa bitar med ett svart cowboybälte och svarta mockakängor i mocka för att komplettera ditt utseende.

Hoppas att du gillar dessa cowboybälte-idéer som jag just nämnde för dig. Om du någonsin känner dig lite uttråkad av det du har på dig, se om ett cowboybälte kan ge dig lite seghet i ditt utseende och få dig att känna dig ny.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*