Corduroy övergripande klädkläder

Corduroy övergripande klädkläder

Om du har uppmärksammat modetrenden dessa dagar, bör du upptäcka att fler och fler bär kordfläta. Jag tror att corduroy-trenden kommer att stanna här och snart bli en del av den vintergröna gruppen som inkluderar jeans och läder. Idag ska jag prata om den vackra corduroy-klänningen. För det här blogginlägget har jag sammanställt några av de bästa idéerna till corduroy-outfit och jag ska visa dig runt.

Övergripande brun corduroy-klänning med vit axelbandslös tröja


källa

För att fånga din uppmärksamhet kan jag visa dig din favoritdräkt bland denna spännande lista. Denna outfit är en återhållen sexig och vacker outfit. För att uppnå detta utseende kan du bära en brun corduroy-klänning över en vit tröja utan axel. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att ge en snygg touch till utseendet.

Blå corduroy-klänning med knappfäste och filthatt

blå sladd knapp hel klänning filthatt
källa

En hel corduroy-klänning är så mångsidig att du kan utforma den på ett helt annat sätt. Efter att ha sett det feminina utseendet på den tidigare klädseln, här är ett superstilig sätt att bära kordfläktklänningen. Bär en blå corduroy-klänning med knappar över en grå halvärmad t-shirt. Koppla ihop dem med svarta strumpor och svarta oxfordskor. Det är nästan som att bära över knästövlarna. Avsluta med en svart filthatt för en konstnärlig touch.

Grön corduroy-klänning med vit fluga

grön corduroy klänning vit band rosett skjorta
källa

För en charmig arbetsdräkt kan du bära en grön corduroy-klänning med en vit fluga. För att göra denna underbara outfit mer professionell kan du para ihop klänningen med svarta spetsiga stövlar och en svart handväska för att komplettera utseendet.

Svart overallsklänning med randig T-shirt

svart randig t-shirt
källa

För ett enkelt svartvitt vardagligt utseende kan du bära en hel svart corduroy-klänning över en svartvit randig t-shirt. För skorna passar ett par svarta stövletter i läder perfekt med den övergripande klänningen.

Brun corduroy jumpsuit klänning med mock hals randig topp

övergripande mörkgrå corduroy-klänning med mock-halsband
källa

En ärmlös topp och en hel klänning resulterar ofta i en vacker och feminin outfit. Denna outfit är ett bra exempel på det. För att uppnå detta utseende, bär en ärmlös t-shirt med svart och vit randig ståkrage. Bär en brun corduroy-klänning över skjortan. Använd svarta mockasko stövlar för en feminin känsla.

Vit tröja med rund hals och svart corduroy-klänning

vit rund hals tröja svart corduroy klänning
källa

Denna outfit är en trevlig demonstration av hur man skapar ett elegant utseende med skiktningstekniker. Bär en vit tröja med rund hals för att uppnå utseendet. Bär en svart corduroy-klänning över den. Koppla ihop dem med marina skinny jeans och svarta mockaskinn över knäna för en feminin twist.

Övergripande klänning med ljusgrå tröja

Övergripande klänning ljusgrå turtleneck
källa

Om du vill klä dig på ett sätt som får dig att se bedårande och tillmötesgående, här är en outfit som du helt enkelt inte får missa. Bär en ljusgrå turtleneck. Kombinera den med en mörkgrå corduroy-klänning. Svarta stövletter i läder skulle vara det perfekta valet för skorna.

Brun corduroy-klänning med dragkedja framtill

brun sladdklänning med dragkedja framtill
källa

Att ha mycket tid i din klänning kan få dig att se mycket mer märkbar ut. Denna speciella bruna corduroy-klänning har en unik design framtill med dragkedja. Du kan kombinera klänningen med en vit tröja med en mock-hals och svarta läderstövlar. För att lägga en fin touch på din outfit kan du bära en svart platt keps.

Grå klänning med vit t-shirt

grå klänning vit t-shirt
källa

Denna outfit är en mycket kausal och snygg street outfit. Du kan se varför corduroy-trenden ska ha samma mening som denimtrenden. För att uppnå detta avslappnade utseende kan du bära en grå corduroy-klänning med en vit t-shirt. Koppla ihop kläderna med bruna platåskor med öppen tå. Bär ett långt boho-halsband för extra stil.

Crepe-t-shirt med övergripande svart klänning

Crepe t-shirt övergripande svart kläder
källa

Här är en annan casual outfit som visar hur lätt det är att se bra ut med en corduroy-klänning. Koppla bara ihop den svarta klänningen med en crepe-t-shirt så är du nästan klar med att forma en vacker outfit. Jag skulle rekommendera dig att gå avslappnad hela vägen med vita sneakers.

Använd den med en vit turtleneck och höga stövlar

vit turtleneck med stövlar över knäna
källa

Denna outfit visar också att den totala corduroy-klänningen i vissa fall är ett bättre val än denimalternativet. För denna outfit är den svarta corduroy-klänningen ihop med en vit turtleneck och ett par svarta lårhöga mockaskor för att skapa en fin och djup outfit. Du kan föreställa dig att en jeansklänning också skulle se bra ut med denna outfit eftersom den inte erbjuder samma djup.

Brun corduroy-klänning med en grå prickig skjorta

brun corduroy klänning grå prickig skjorta
källa

Här är en konstnärligt lagrad outfit. Bär den med en grå prickig skjorta med en brun corduroy-klänning. Kombinera dem med svarta leggings och svarta läderstövlar för att skapa snygga lager. Använd en svart filthatt för att lägga till en konstnärlig touch.

Bär med en svartvit randig skjorta

svartvit randig t-shirtdräkt
källa

Detta är en vacker och flickaktig outfit som består av en svartvit randig t-shirt och en hel svart klänning. Du kan bara para ihop dem med vita sneakers för att bli extremt avslappnade. En svart filthatt gör outfit mer lekfullt.

Bär med rosa tröja och läderstövlar

rosa tröja läder stövlar outfit
källa

En bra sak med den totala corduroy-klänningen är att den kan påverka dig, oavsett om du är lång eller liten. Till exempel är detta en outfit som ser bra ut på små tjejer. Den består av en rosa tröja, en brun corduroy-klänning och svarta stridsstövlar.

Mörkblå corduroy-klänning med V-ringning och grå långärmad T-shirt

mörkblå corduroy-klänning med V-ringning och grå långärmad T-shirt
källa

Om du gillar att klä dig ut som en minimalist kan du hitta en fantastisk outfit här. Bär bara en grå långärmad t-shirt med en mock hals, en navy corduroy klänning med en v-ringning och svarta läder ankel stövlar för att uppnå detta helt snygga utseende.

Hoppas att du gillar idéerna till corduroykläder som jag just delade med dig. För fler outfitidéer, kolla in våra andra blogginlägg som finns på denna webbplats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*