Corduroy Dress Outfit Idéer

Corduroy Dress Outfit Idéer

En av de mest underskattade sakerna du kan ha på dig är corduroy-klänningen som ser uppfriskande och återhållsam vacker ut. Det ser mycket ut som en denimklänning, men har en lite djupare och mer elegant touch. Det kommer vanligtvis i form av en axelbandsklänning som gör att din outfit ser extra attraktiv och ungdomlig ut. Föreställ dig hur en enkel vit tröja i kombination med en brun corduroy strumpa klänning skulle få dig att se ut. För att visa dig fler fantastiska stylingsalternativ har jag sammanställt en lista över de bästa klädselidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Mini-knappklänning med crepe-sladd och svart pojkvänskjorta

Crêpe cord mini-klänning fram med svart pojkvänskjorta
källa

Du kommer att se en lista med luftiga och uppfriskande outfitidéer. För att starta den här listan ska jag visa dig en vacker outfit som använder en mycket unik färgkombination. För att forma detta utseende, bära en svart och vit rutig pojkvän flanell skjorta med en crepe corduroy klänning. Koppla ihop dem med svarta läderstövlar för att göra utseendet komplett.

Vit tröja med svart corduroy-klänning och högklackade lårstövlar

vit tröja med svart corduroy klänning och svarta stövlar med höga klackar
källa

För att forma det vackra och flickaktiga utseendet är det viktigt att du bär en vit stickad tröja med en uppstående krage. Det får dig att känna dig ren. Kombinera toppen med en svart miniklänning i corduroy. Nu kommer den del som gör denna outfit särskilt attraktiv. Bär ett par svarta mockaskor med hög klack för att komplettera utseendet på ett super chic sätt.

Brun corduroy miniklänning med vit tröja och svarta lårstövlar

brun corduroy midiklänning med vit tröja och svarta overknee stövlar
källa

För att uppnå denna minimala street outfit som du också kan ha på dig som en casual casual outfit kan du bära en vit ribbad stickad scoop neck tröja och en brun miniklänning med sladdknapp på framsidan. Koppla ihop dem med ett par mockaskor med kamellår för att se eleganta och smala ut.

Vit fluga med blå miniklänning och läderstövlar

vit fluga-blus med brun miniklänning och läderstövlar
källa

För att se elegant och vacker ut på jobbet, här är en outfit som kan göra just det och är lätt att ta av. Bär en vit blus med knappar och en slipshalsdetalj på toppen. Koppla ihop den med en brun minikorduroy-byxklänning. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att slutföra utseendet.

Svart corduroy miniklänning med grå leggings och knähöga läderstövlar

svart corduroy miniklänning med grå leggings och knähöga läderstövlar
källa

För att forma detta enkla och mysiga utseende, finns det några häftiga skiktningstrick du bör använda. Bär en grå tröja med en svart corduroy-klänning över. Kombinera dem med grå leggings och knähöga stövlar i mörkgrått läder. Lägg till en grå stickad hatt för att se ännu vackrare ut.

Svartvit randig kortärmad t-shirt & miniklänning

svartvit randig kortärmad T-shirt och miniklänning
källa

För att uppnå det här snygga och lite sportiga utseendet kan du bära en horisontellt randig svartvitt t-shirt med en svart miniklänning i corduroystrumpa som kärnan i outfit. För att uppnå den uppfriskande känslan är det klokt att hålla saker enkelt genom att helt enkelt para ihop dessa bitar med vita sneakers.

Svart och vit prickig skjorta med brun klänning och leggings

Svart och vit prickig skjorta med brun klänning och leggings
källa

Här är en söt vintage outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en svartvitt kortärmad T-shirt och en miniklänning med brun strumpkabel. Ett par svarta leggings och svarta stövletter i läder för att avsluta utseendet.

Vit axelbandslös tröja med brun miniklänning med knapplås

Vit tröja utan axel med en brun miniklänning med knappknäppning
källa

För att få den sexiga och uppfriskande klädseln som är perfekt för att träffa, kan du börja med den vita formen som hänger på den axelmonterade tröjan. Kombinera tröjan med en ljusbrun miniklänning i corduroy med en knappfäste. För skorna kan du bära ett par svarta mockasko stövlar för att komplettera outfit på ett feminint sätt.

Svart tröja med kamelklänning och filthatt

svart tröja med kamelklänning och filthatt
källa

För att uppnå denna konstnärliga och kreativt designade outfit kan du ha på dig en svart stickad bodycon-tröja med en lätt miniklänning med kammarsnöre. Kombinera dem med svarta läderstövlar. Slutligen lägg till en svart filthatt för att ge en cool konstnärlig touch till ditt utseende.

Röd minikorduroy-gungklänning med scoop-halsringning och vit mock-neck-tröja

röd minikordsvängklänning med scoop-halsringning och vit mock-neck-tröja
källa

Detta är en ganska uppfriskande och elegant look som använder den klassiska röda och vita färgkombinationen. För detaljer, använd en vit, tjock stickad tröja med en röd miniklänning i corduroy. Bär ett par ljusgrå mocka ankelstövlar för att komplettera outfit med en elegant twist.

Ljusgrå tröja med mock-hals och svart byxklänning

ljusgrå mock neck tröja med svart hängslen klänning
källa

För att uppnå detta mysiga svart och grå utseende kan du börja med den grå stickade tröjan med hög hals och para ihop den med en svart miniklänning i corduroystrumpa. För att hålla sakerna enkla och snygga kan du helt enkelt para ihop dessa bitar med ett par vita sneakers eller ett par svarta läderstövlar, beroende på om du vill se mer avslappnad eller snygg ut.

Teal Blue Flared Mini Cord Dress med svarta leggings

blågrön, utsvängd minikordklänning med svarta leggings
källa

För att skapa det unika vintage-utseendet kan du bära den här kragen mock neck långärmad passform och flare minikordklänning. Detta är en ganska sällsynt design som ser snygg, unik och vintage ut. Du kan enkelt kombinera klänningen med svarta leggings och svarta mockaklackar för att göra utseendet elegant.

Svartvit randig blus med blå miniklänning

svart och vit randig blus med blå miniklänning
källa

Här är ett annat sätt att se vacker och vacker ut. Du kan bära en svartvit randig långärmad blus med en avslappnad passform och en mörkblå minikabelklänning över. Kombinera dem med ett par svarta läderlägenheter med rund tå för att matcha det övergripande vintage-temat.

Orange corduroy-klänning med en svart och vit prickig skjorta

orange corduroy klänning med svart och vit prickig skjorta
källa

För att se uppfriskande och glad ut kan du bära en orange corduroy-klänning över en svart och vit prickig skjorta. Kombinera dem med svarta strumpor och svarta oxfordläderskor för en cool och elegant finish.

Hoppas att du tycker om corduroy klänning idéer som jag just utforskade i manuset ovan. Att veta om det passar din karaktär bra, det finns inget bättre drag än att försöka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*